26 Ianuarie 2012 publicat în Shopping 1 share-uri

Ajuta-ti partenerul sa fie la curent cu noutatile in materie de moda si sa faca alegerile potrivite atunci cand vine vorba de incaltamintea pe care o va purta in primavara-vara lui 2012. Chiar daca iarna nu ne-a parasit inca, se anunta o primavara colorata pentru domni, ne anunta specialistii Il Passo... Afla care sunt tendintele Il Passo in sezoanele urmatoare in ceea ce priveste incaltamintea pentru barbati!

Se anunta o primavara colorata pentru domni, care au acum posibilitatea sa gaseasca pantofii care se potrivesc perfect personalitatii lor. Colectia IL PASSO Primvara-Vara din acest an vine cu loaferi trendy, espadrile comode si nuante minunate de albastru, totul pentru gentleman-ul modern.

Pentru o zi ocupata in oras, domnii pot sa opteze pentru o pereche de pantofi care se inscrie perfect in trendurile internationale: loaferi din piele intoarsa in nuante deschise, de primavara sau espadrile comode, cu talpa din canepa. Sandalale vor fi de asemenea un hit al acestui sezon si vor racori zilele toride de vara.

Pentru o tinuta mai eleganta, albastru este cuvantul de baza in acest sezon: pantofii IL PASSO din piele sau piele intoarsa, au cele mai frumoase nuante, ce variaza de la turcoaz, indigo si azur, pana la albastru regal sau bleumarin.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  


Modelul de pantofi preferat al domnilor – brogues – nu se va demoda deloc nici sezonul acesta, ci va primi noi valente. Creati din materiale neasteptate, cu multe cusaturi, uneori in culori constrastante, din piele sau piele intoarsa, acestia vor fi solutia ideala pentru o tinuta lejera cu jeansi si tricouri colorate.

Tendintele in incalmintea primaverii-verii 2012 pentru barbati sunt cel mai bine ilustrate in galeria foto de mai jos. Informatiile si fotografiile au fost prezentate de Il Passo:


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri