Pana acum cateva luni habar nu aveam cum e sa vezi fara trei centimentri de lentile in fata pupilei. Pana acum cateva luni inca mergeam pe strada cu ochii chinuiti, semi-inchisi pentru a vedea putin mai bine.
Bine de stiut
- Exista multe centre in Bucuresti unde aceasta operatie se face cu ajutorul unor aparate de ultima generatie. Interventia este in proportie de 90% computerizata astfel incat “eroarea umana” este aproape imposibila
- Sunt doua tipuri de interventii cu laser: Lasik si Lasek. In urma unui control specializat doctorul va va recomanda procedura ideala pentru tine
- Pretul unei operatii este de aproximativ 900 de euro pentru ambii ochi.
- In cazul interventiei de tip Lasik nu exista bandaje sau recomandari speciale. Imediat dupa operatie ochii trebuie sa stea inchisi aproximativ 12 ore. Dupa ce se deschid (de obicei pleoapele sunt deschise de catre asistente la controlul de a doua zi de dimineata) timp de o luna de zile va trebui sa va puneti niste picaturi de doua sau trei ori pe zi. Mai exact antibiotice si lacrimi artificiale.

Ana
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri