Consumul moderat de bere, cu si fara alcool, este o modalitate de a ne rehidrata dupa efort fizic. Compozitia si caracteristicile sale senzoriale recomanda berea ca pe o bautura adecvata pentru a reface pierderile hidrominerale care se produc prin transpiratie facilitand recuperarea dupa exercitiul fizic, mai ales cand se realizeaza intr-un mediu calduros.

Alte beneficii ale consumului moderat de bere

Fabricata din ingrediente naturale (apa, orz, hamei si drojdie), berea este o bautura care face parte dintr-o alimentatie si un stil de viata echilibrat. Contrar mitului ca berea ingrasa, cercetatorii spanioli au mai dezvoltat o cercetare care arata ca berea nu provoaca o crestere in greutate si nici modificari in masa corporala daca este consumata cu moderatie.

Apreciata pentru prospetimea si efectele sale revigorante, berea are un rol important in calitatea vietii consumatorilor. Multe din cercetarile realizate pana acum mai arata ca berea consumata in cantitati moderate are efecte benefice asupra multor aspecte legate de sanatate, inclusiv asupra reducerii riscului de boli cardiovasculare, diabet, osteoporoza, etc (Sursa: „Beneficiile consumului moderat de bere. Un compendiu al literaturii stiintifice”, editia a 4-a, retiparita in 2010).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill

„Exista certe beneficii ale participarii sociale la cei care aduc berea in momentele lor de bucurie, in grupurile din care fac parte. Numarul zambetelor si al urarilor de bine este mult mai mare in preajma acestei bauturi decat in orice alta imprejurare sociala. Momentele placute merg bine cu o bere!, a concluzinat dr. Cristian Andrei.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri