Am primit in casuta de e-mail urmatorul mesaj: 'A sosit in sfarsit vara si odata cu ea au inceput sa apara fructele si legumele de culoare... neagra. Aceste fructe si legume de culoare neagra contin... un colorant polifenolic numit Resveratrol, adica de departe cel mai puternic factor natural anti-oxidant cunoscut!'

- Are un efect de distrugere tumorala directa, actionand impotriva oricarui tip de localizare tumorala, dar mai ales asupra celor hormono-dependente (san, uter, ovar, testicul, prostata, ficat, stomac) si a melanomului malign (cea mai periculoasa localizare canceroasa a pielii si una dintre primele 3 localizari tumorale ca agresivitate). Inhiba proliferarea celulelor maligne si le induce apoptoza (moartea). Aceasta substanta confera o protectie deosebita materialului genetic nuclear (ADN), ferindu-l de mutatii.

- Blocheaza formarea de vase de sange in jurul tumorii, dar si metastazarea celulelor maligne. Acest lucru mai stie sa-l faca genisteina si daidzaina din SOIA (alta minune de planta), acidul alfa-linolenic (omega 3) din uleiul de in si sulforafanul din crucifere (varza, broccoli, conopida).

- Resveratrolul este singurul anti-oxidant care actioneaza direct pe gena Matusalemica (sau ”gena longevitatii”) avand capacitatea de a creste durata si calitatea vietii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Caria dentară – ce este și cum se tratează

- Are si efect de potentator de efect (bioflavonoid) pentru toate mineralele si vitaminele intalnite in cale, amplificand efectele acestora de zeci-sute de ori!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri