Posesorii grupei AB au un caracter puternic si o fire activa. Sunt cei mai rezistenti la stres, insa de multe ori pot merge pana la suprasolicitare datorita acestei rezistente, devenind vulnerabili la oboseala si bolile secundare acesteia.

Personalitatea grupei A (II)

Posesorii grupei A sunt sensibili, talentati, pasionali, uneori impulsivi si zgomotosi sau orgoliosi si furiosi. Isi doresc sa fie pe placul celor din jur, fiind astfel expusi anxietatii si adesea evita sa isi exteriorizeze adevaratele ganduri si emotii. Sunt persoane grijulii, desi adesea par calme, tinzand spre introvertie si romantism. Sunt persoane de incredere insa pastreaza in ei tensiunile, fapt ce le da deasea insmonii. Desi au calitatile unui lider, adesea refuza astfel de pozitii pentru ca sunt prea stresante pentru ei si nu se adapteaza usor schimbarilor. Sunt insa persoane de incredere, perfectioniste, rabdatoare si meticuloase.

Personalitatea grupei B (III)

Cei care au grupa B sunt extrem de agili, au o memorie rapida, o gandire iute si o atentie sportia, adaptandu-se usor. Sunt persoane care tind spre echilibru, avand ambitie, dar si rabdarea realizarii scopurilor. Sunt persoane precaute, dar totodata incantatoare si fascinante, empatizeaza usor cu cei din jur si au un mare grad de intelegere fata de ceilalti. Sunt persoane flexibile si prietenoase, placute si agreabile, sociabile si sincere. Evita insa de cele mai multe ori confruntarile dure si provocarile, certurile radicale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Cum vor funcționa grupele de acomodare pentru elevii care nu au fost înscriși în școli din România în ultimii doi ani Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate

Personalitatea grupei AB

Posesorii grupei AB au trasaturi comune atat grupei A, cat si grupei B, avand un caracter puternic si o fire activa. Sunt cei mai rezistenti la stres, insa de multe ori pot merge pana la suprasolicitare datorita acestei rezistente, devenind vulnerabili la oboseala si bolile secundare acesteia. Nu le place rutina, simtind in permanenta nevoia de nou, de a schimba ceva, fiind deasemenea independenti, insa cu greu pot fi convinsi daca se inseala intr-o directie. Sunt persoane cu o logica puternica si spiritul corectitudinii ii determina adesea sa pledeze pentru dreptate. Sunt firi inteligente, cu bune capacitati de concentrare si totodata sunt inarmati cu rabdare.

Sursa: Healthy.ro

Citeste si alte articole pe Healthy.ro. Noi iti recomandam urmatoarele:

Beneficiile miraculoase ale smochinelor

România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an!

5 masti de frumusete cu argila

7 mituri despre anticonceptionale


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri