Ne-am obisnuit sa citim pe ele caracterul, senzualitatea, frumusetea, felul in care avem grija de noi, insa nu si detaliile despre starea fiziologica a organismului. Buzele vorbesc despre sanatatea noastra cea de toate zilele si despre bolile care ne pandesc.

Ne-am obisnuit sa citim pe ele senzualitatea, frumusetea, caracterul unei persoane sau imaginea afisata, insa mai putin detaliile despre starea fiziologica a organismului. Buzele vorbesc despre bolile care pandesc bunul nostru cel mai de pret, despre sanatatea noastra cea de toate zilele. Totodata, buzele pot fi cel mai bun semnal de alarma atunci cand ceva este in neregula cu organismul fiecaruia dintre noi. De aceea, trebuie sa le acordam atentia cuvenita si sa fim constiente ca problemele lor nu sunt insignifiante sau intamplatoare.

Buzele exagerat de rosii pot trada o tensiune arteriala marita sau prezenta unei boli respiratorii, iar buzele deshidratate, pale, de culoare albicioasa denota o prezenta prea scazuta a oxigenului in organism. De asemenea, buzele care bat inspre o nuanta de violet inchis pot indica un nivel ridicat al colesterolului.

Despre conditia stomacului, a esofagului si a pilorului gastric poti afla studiind cu atentie buza de sus. Daca buza de jos este foarta uscata si tare la atingere, prezentand si pete rosii, inseamna ca te-ai expus prea mult la razele soarelui, ceea ce ar putea creste riscul imbolnavirii de cancer al pielii. De asemenea, atunci cand are alta culoare decat cea normala, buza inferiora poate semnala nereguli la nivelul intestinului gros sau al celui subtire.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Ce măsuri vor lua ministerele pentru a economisi 10 miliarde de euro de la bugetul statului: salariile și angajările la stat, înghețate

Buzele de nuanta albastruie semnaleaza fie o hipotermie, fie o circulatie deficitara a sangelui in organism. Nu este deloc exclus nici sa sa indice o slaba oxigenare a sangelui. In plus, buzele anormal de palide pot trada afectiuni ale inimii sau ale plamanilor, iar buzele de culoare roz palid pot fi o consecinta a anemiei.

Daca pana acum obisnuiai sa respiri pe nas, insa de ceva timp ai senzatia ca nu poti respira daca nu tii buzele intredeschise nu trece cu vederea acest amanunt (mai ales daca ai in permanenta senzatia de oboseala si de epuizare fizica)!). Metabolismul tau se poate confrunta cu anumite probleme legate de incapacitatea sa de a functiona normal.

Mare atentie si la colturile gurii si expresia faciala per ansamblu. In cazul in care gura are o expresie de tristete, iar colturile gurii sunt mai cazute decat de obicei, acest fapt iti poate semnala anumite probleme de digestie, anumite carente in nutritie sau lipsa unor anumite substante nutritive din organism. O functionare anormala a intestinului nu este nici ea exclusa.

Caria dentară – ce este și cum se tratează Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM? Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri