23 Octombrie 2009 publicat în Sanatate 17 share-uri

Sa vedem care sunt cele mai importante semne prevestitoare ale cancerului care va ajuta sa puteti diagnostica precoce o astfel de patologie in cazul in care exista:

Sa vedem care sunt cele mai importante semne prevestitoare ale cancerului care va ajuta sa puteti diagnostica precoce o astfel de patologie in cazul in care exista.

21 de semne premonitorii ale cancerului pe care oamenii le ignora

Cele 21 de semne premonitoare ale cancerului pe care adesea pacientii le ignora si pe care le vom detalia mai jos sunt:
- scaderea rapida in greutate
- scaune cu sange
- greutatea la urinare sau urinarea cu efort
- sangerari intermenstruale
- balonarile frecvene
- Alternatata starii de constipatie cu diareea
- Alunite, negi, pete si alte modificari la nivelul pielii
- Modificari ale sanilor
- Rani care se vindeca greu
- Disfagia sau senzatia cand omul nu poate sa inghita
- Urinarea cu sange
- Varsaturi cu sange
- Expectoratia cu sange
- Durerile abdominale frecvente, asociate cu depresie
- Pete albicioase in gura sau aparitia frecventa a aftelor bucale
- Durerile slabe, dar persistente
- Astenia sau oboseala prelungita
- Febra inexplicabila
- Tusea persistenta
- Anemia

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023

1. Scaderea rapida in greutate

Scaderea rapida in greutate, de peste 5 kg pe luna in afara unei diete restrictive sau a unui program sportiv este un semnal de alarma. Chiar daca persoanelor supraponderale acest fapt li se pare minunat, sa slabeasca fara niciun efort, mancand tot ce poftesc, totusi o asemenea manifestare a organismului nu trebuie ignorata. De ce aceasta? Pentru ca daca organismul slabeste fara ca voi sa fi facut ceva in acest sens inseamna ca undeva in el, ceva “mananca” mai multa energie decat de obicei, si acest ceva nu prea are ce sa fie decat o patologie “consumatoare”. Una dintre cele mai “consumatoare” patologii este cancerul, pentu ca celulele sale se multiplica rapid si au nevoie de hrana, dar si de formarea a noi vase de sange ceea ce necesita o foarte mare energie pentru “construire”, cresc excretia, metabolismul si per total rata energetica de consum a organismului. Iata de ce o slabire rapida fara nicio cauza trebuie marturisita medicului.

PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri