29 Mai 2017 publicat în Sanatate 18 share-uri

Medicul specialist atentioneaza ca exista anumite situatii despre care se crede, in mod eronat, ca nu sunt compatibile cu aparatul dentar:

4. Hiperplazia gingivala (marirea de volum si inflamarea gingiilor) ca urmare a unor boli sau a administrarii unor medicamente – va impiedica atat deplasarea dintilor, cat si igienizarea corecta, favorizand aparitia cariilor.

5. Dizabilitati fizice sau psihice care impiedica prezentarea la activarile periodice, igienizarea corecta si urmarea recomandarilor medicului.

***
Dr. Mihaela Dan, specialist ortodontie si ortopedie dento-faciala, a absolvit in urma cu 18 ani Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti, Facultatea de Stomatologie, completandu-si studiile cu o perioada de 3 ani de specializare in ortodontie si ortopedie dento-faciala. Dorinta de continua dezvoltare personala a determinat participarea constanta la cursuri de specializare in tara si in strainatate, precum si infiintarea Clinicii ORTO-IMPLANT EXPERT. Mai multe informatii sunt disponibile aici.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! Când nu mai știi în ce direcție să mergi, urmează-ți întotdeauna inima! Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești!

Foto homepage: Kalcutta /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri