Uleiul de arbore de ceai verde poate fi intrebuintat si in tratarea afectiunilor sistemului respirator, in infectii de natura digestiva, in micoze sau in intarirea si refacerea sistemului imunitar. Un efect fortifiant si tonic il are uleiul de arbore de ceai asupra pielii tenului. Patrunzand profund in piele, uleiul de arbore de ceai are efecte antiseptice, ajutand totodata la oxigenarea celulelor pielii si la imbunatatirea circulatiei sangelui la nivel local.

Deosebit de apreciat pentru proprietatile sale terapeutice, arborele de ceai verde este o planta originara din Australia. Stiati insa cate beneficii se ascund si in uleiul extras din aceasta planta? Sau cum ne poate ajuta acesta sa ne mentinem sanatatea si frumusetea pentru o perioada cat mai lunga de timp?

Uleiul de arbore de ceai verde se bucura de insusirile unui eficient agent antimicrobian. Un studiu efectuat recent de cercetatorii australieni ne convinge de acest lucru. 33% din pacientii infectati cu stafilococul auriu care au folosit tratamente cu ulei de arbore de ceai s-au vindecat comparativ cu doar 13% care au urmat tratamente normale pe baza de antibiotice si antiseptice.

Uleiul eteric continand terpineol, alcooli diferiti si monoterpene se obtine din frunzele arborelui, printr-un proces de distilare cu vapori de apa. Uleiul de arbore de ceai verde se bucura de proprietati exceptionale:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa

- uleiul din arbore de ceai este un puternic stimulator al sistemului imunitar
-are un puternic efect antimicotic, antibacterial si antiviral

Intr-o cada de apa adaugati cateva picaturi de ulei de arbore de ceai verde (3 picaturi daca ai o piele foarte sensibila) si bucurati-va de o baie de abur in toata regula. Prin actiunea uleiului de arbore de ceai verde atat la nivelul pielii, cat si la nivelul cailor respiratorii, aceste tipuri de bai pot face minuni in tratarea bolilor infectioase sau a racelilor. De asemenea, uleiul de arbore de ceai poate fi intrebuintat si in tratarea afectiunilor sistemului respirator, in infectii de natura digestiva, in micoze sau in intarirea si refacerea sistemului imunitar.

Un efect fortifiant si tonic il are uleiul de arbore de ceai si asupra pielii tenului. Patrunzand profund in piele, uleiul de arbore de ceai are efecte antiseptice, ajutand totodata la oxigenarea celulelor pielii si la imbunatatirea circulatiei sangelui la nivel local. Puteti adauga in crema zilnica cateva picaturi de ulei din arbore de ceai pentru a-i reda tenului supletea si pentru a atenua ridurile fine. Pentru tratarea acneei sau diminuarea petelor rosii puteti apela la aplicatii din acest ulei in combinatie cu uleiul de lavanda si bergamote.

Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității!  Un mix perfect pentru frumusețea pielii, părului și unghiilor tale

Uleiul de arbore de ceai verde este eficient si in seboree, avand un efect de reglare a activitatii glandelor sebacee. In acest caz, in cazul parului cu tendinte spre ingrasare, puteti adauga in samponul pe care il folositi in mod frecvent cateva picaturi (nu mai mult!) de ceai verde. Un bun efect terapeutic al uleiului de ceai verde se sesizeaza in mai toate tipurile de micoze cauzate de Candida albicans.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri