23 Septembrie 2008 publicat în Sanatate 1 share-uri

Infectiile vaginale fac parte din istoricul bolilor genitale ale fiecarei femei. Preventia este cea mai importanta privind starea de sanatate a oricarui organism, asadar sa ne informam cu privire la metodele de prevenire ale infectiilor vaginale.

7. Tratamentele cu antibiotice care au spectru larg (folosite in diverse patologii) afecteaza de multe ori si flora vaginala. Tocmai de aceea tratamentul cu antibiotice trebuie sa fie asociat cu o metoda de protectie contra infectiilor vaginale, metoda care poate fi medicamentoasa (indicata de medic) sau naturista. Cea mai usoara metoda de protectie contra infectiilor vaginale ce poate fi asociata tratamentului antibiotic o reprezinta consumul unui iaurt pe zi.

8. In general unele schimbari sau dezechilibre hormonale determina si modificari la nivelul secretiei vaginale. Uneori puteti avea prurit (mancarimi), niciodata sa nu va scarpinati, inrautatiti situatia.

9. Un sfat pentru prevenirea recidivelor infectiilor vaginale: niciodata sa nu intrerupeti un tratament pentru o infectie vaginala doar pentru ca va simtiti bine. Chiar daca simptomatologia dispare dupa cateva zile de tratament, infectia exista inca acolo, insa intr-o stare mult mai putin agresiva, tocmai de aceea nu o mai resimtiti. Tratamentul trebuie intotdeauna urmat pana la capat, iar activitatea sexuala trebuie amanata pana la incheierea tratamentului. De asemenea chiar daca sunteti la menstruatie, aceasta nu reprezinta un motiv pentru a intrerupe un tratament pentru infectiile vaginale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Stresul scolar la copii – sfaturi si recomandari Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

10. La toate aceste sfaturi se adauga si respectarea regulilor generale de igiena, a orelor de somn, precum si o alimentatie echilibrata si consumul adecvat de lichide, astfel incat imunitatea sa nu fie afectata.

Nu uitati ca periodic sa faceti o vizita medicului vostru ginecolog.

Un articol de Iulia D.

Sursa: Healthy.ro

Citeste si alte articole pe Healthy.ro. Noi iti recomandam urmatoarele:

Tratamente naturiste pentru boli ginecologice

Noutati in tratamentul candidozei vaginale

Trateaza disfunctiile menstruale cu preparate din Coada soricelului


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri