7 Ianuarie 2013 publicat în Sanatate 229 share-uri

Care sunt cele sase alimente ce ne aduc tinerete fara batranete?

PESTE

O alta problema ce ne da batai de cap atunci cand ne indepartam de tinerete este functionarea inimii. Vestea buna este ca daca includem in alimentatia noastra carnea de peste vom avea mult mai putine sanse sa ii cream suferinte inimii. Carnea de peste contine acizi Omega 3 ce previn formarea de cheaguri de sange pe artere si mentin un ritm cardiac normal. Un stil de viata sanatos inseamna o inima sanatoasa!

VIN ROSU

Cand consumam vin rosu, acesta elibereaza in organismul nostru o substanta numita resveratol care incetineste procesul de imbatranire al celulelor din corp. Astfel, a bea vin rosu (cu moderatie insa!) ne ajuta sa ne prelungim tineretea intr-un mod cu totul si cu totul natural. Trebuie sa stim ca alcoolul, consumat in limitele bunului simt, ne protejeaza impotriva bolilor de inima, a diabetului si a pierderilor de memorie ce apar o data cu varsta.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii

Image © Sxc.hu

In afara de o dieta atent aleasa si un stil de viata sanatos, pentru a incetini procesul de imbatranire este esential sa avem un suflet tanar. Deci, sa radem, sa ducem o viata fericita, sa incetam sa ne mai plangem si sa ii multumim lui Dumnezeu pentru miracolele pe care le traim in fiecare zi!

Foto front si main © Shutterstock - 5185024_001

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri