Utilizata inca din antichitate, atat ca medicament, cat si la ritualuri si ceremonii, mierea este cel mai puternic energizant natural, cu un continut de peste 400 de substante organice, avand multiple utilizari dietetice si terapeutice.
Important! Copiii sub un an nu au voie sa consume miere! Mierea poate fi o sursa potentiala de spori de clostridium botulinum, care nu afecteaza tinerii si adultii cu o microflora intestinala normala, dar care poate declansa botulismul infantil la unii copii sub un an.

Un cocktail de vitamine, enzime si hormoni naturali: HIDROMELUL

Mod de preparare:

Intr-o sticla de un litru se pun 6-8 linguri de miere poliflora (preferabil lichida), o jumatate de lingurita de polen de albine si se completeaza restul cu apa plata. Se inchide sticla ermetic si se lasa la macerat timp de 2 zile, la temperatura camerei, agitandu-se de 3-4 ori pe zi. Rezulta o bautura cu un gust placut, slab alcoolizata, cu efecte stimulente, tonice. Se consuma 2-3 pahare pe zi, de preferinta pe stomacul gol.

Intrebuintari terapeutice:


Hidromelul este unul din cele mai vechi stimulente afrodisiace cunoscute, fiind un remediu contra sterilitatii, frigiditatii si impotentei. O cura de cateva zile cu hidromel rezolva eficient carentele de minerale si oligoelemente.

Un articol de Lucia Comanescu
Sursa: slabsaugras.ro
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri