Fumatorii se aliaza in lupta pentru sanatate
Fumatorii se aliaza in lupta pentru sanatate

Indiferent in ce parte a lumii traiesti, renuntarea la fumat este dificila. O modalitate de a face mai usor acest proces este aderarea la un grup de suport - cum ar fi comunitatea globala de fumatori care vor participa la Ziua Mondiala Anti-Fumat pe 31 mai 2008.

Ziua Mondiala Anti-Fumat reuneste fumatori din intreaga lume intr-un angajament de a renunta la tutun. Conform unui studiu publicat de Organizatia Mondiala pentru Sanatate, jumatate din cei 650 de milioane de fumatori din lumea intreaga vor muri din cauza unor boli provocate de tutun. Sarbatorita in fiecare an, incepand cu 1988, Ziua Mondiala Anti-Fumat reprezinta o oportunitate pentru fumatori de a scapa de adictie si de a se bucura de prima zi din restul vietii lor.

In Romania, zilnic se fumeaza peste 5 milioane de pachete de tigari. Insa 89% dintre fumatorii din Romania intentioneaza sa reduca numarul tigarilor sau sa renunte complet la fumat.

Fumatorii care incearca sa renunte au nevoie de sprijin in fiecare zi, iar terapia de substitutie nicotinica (TSN), le poate fi de folos.

Nicorette te invita sa te alaturi fumatorilor din lumea intreaga care si-au luat angajamentul de a-si schimba viata, sarbatorind Ziua Mondiala Anti-Fumat!
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri