12 Iulie 2011 publicat în Psihologie 13 share-uri

Fiecare persoana interactioneaza intr-un mod unic cu acele persoane care ii sunt foarte dragi si fiecaruia dintre noi ii este specific un anumit tip de atasament: sigur, ezitant, nelinistit.

Daca doresti sa afli ce stil de atasament ai, poti face testul urmator: https://www.attachedthebook.com/compatibility-quiz/?step=1.

Daca doresti sa afli ce stil de atasament dezvolta partenerul tau, poti efectua quiz-ul de la linkul urmator: https://www.attachedthebook.com/compatibility-quiz/?step=1.

Stilul de atasament nelinistit - Relatia ta este extrem de importanta pentru tine si te preocupa in mod deosebit, consumandu-ti o buna parte din energia emotionala. Vrei ca totul sa mearga bine si de aceea esti foarte atenta si grijulie cu acele lucruri care pot strica bunul mers al relatiei. Esti perfect capabil sa experimentezi intimitatea si confortul alaturi de partenerul de viata, insa uneori nimeni nu-ti poate scoate din minte teama ca acesta nu te iubeste suficient.

Starea ta de spirit este influentata de dispozitia partenerului. Schimbarile de dispozitie ale acestuia te afecteaza intrucat ai tendinta de a le percepe intr-un mod personal. Devii nelinistita daca nu primesti niciun semn de viata de la partener. Atunci cand esti intr-o relatie, traversezi emotii negative si iti lasi comportamentul sa fie influentat de ele. Apelezi la gesturi si cuvinte pe care le regreti ulterior. In momentul in care partenerul iti creeaza o stare de siguranta si reuseste sa te convinga de sentimentele sale, te simti confortabil in relatia respectiva. Vrei de aceea ca partenerul sa iti furnizeze dovezi ca relatia voastra nu este in pericol.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie

In momentul in care sistemul tau de perceptie iti spune ca partenerul incepe sa se detaseze, ai tendinta, conform lui Amir Levine si lui Rachel Heller, sa faci urmatoarele:


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri