Este oare adevarat faptul ca femeile imbracate in rosu atrag barbatii mai mult decat celelalte? Au culorile influenta asupra comportamentului psihologic al barbatilor? Raspunsurile la aceste intrebari sunt impartite cand vine vorba de parerile oamenilor, insa ce spune stiinta?

Fata de barbatii care privisera poza cu femeia imbracata in albastru, cei ce vazusera poza cu ea in rosu au asezat scaunul mai aproape de potentialul loc al satenei.

Potrivit Reuters, un alt studiu a demonstrat si el eficienta culorii rosu in relatiile interpersonale dintre femei si barbati.

Cercetarea cu pricina a fost realizata pe un esantion de 100 de barbati, majoritatea dintre ei absolventi de studii superioare. Acestora li s-au aratat fotografii cu diverse femei, iar dupa aceea au fost rugati sa spuna cat de draguta li se pare fiecare dintre ele sau cat de mult si-ar dori sa o sarute.

Imaginile fusesera anterior inramate in culorile rosu, alb, gri si verde. Desi era vorba de fotografia aceleiasi femei, cand aceasta avea rama rosie barbatii s-au declarat ferm mult mai atrasi de personajul din poza respectiva, decat daca rama ar fi avut o alta culoare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Aceste descoperiri nu ar trebui deloc ignorate de catre designerii de moda si produs, oamenii de publicitate si marketeri.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri