Un barbat diagnosticat cu acest complex nu vrea sa aiba o femeie care este doamna in societate si tarfa in dormitor. El vrea ca sotia sa sa fie o doamna in public si in dormitor. El nu vrea ca ea sa fie agresiva sau vampa in timp ce face sex cu ea. El vrea ca ea 'sa fie pura la trup si suflet'. Pentru el, nu se poate pune semnul egal intre dragoste si sex.

La un anumit punct in istorie, majoritatea religiilor predicau ca Dumnezeu (Creierul Superior) este partea benefica si se afla in noi, in timp ce diavolul (Creierul Reptilian) este partea negativa care se afla in afara noastra si care ne tenteaza sa facem acte pacatoase, cum ar fi sexualitatea.

In realitate, toti avem si Creierul Reptilian si pe cel Superior. Asadar, dorinta barbatului pentru vampa vine din interiorul sau si nu “de la diavol” si nu este un pacat. De aemenea, o vampa are si ea un Creier Superior si este de asemenea capabila sa fie o “femeie cuminte”.

Barbatii cu un complex Madonna/Tarfa, astazi

Din fericire, astazi, oamenii inteleg mult mai bine Creierul Reptilian decat oamenii din timpul lui Freud. Daca astazi un barbat poate fi “diagnosticat” cu complexul Madonna/Tarfa, atunci inseamna fie ca 1) crede in invataturile fundamentalist religioase sau ca 2) este in mod extrem de dureros indeapartat de propriul sau Creier Reptilian si de impulsurile sale sexuale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Look-uri moderne pentru primăvară cu cea mai nouă colecție Levi’s Made & Crafted THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty din Bucuresti

Nici sotul si nici sotia dintr-o casnicie unde barbatul prezinta acest complex nu pot intelege de ce relatia lor este una atat de nefericita. El o iubeste, insa nu vrea sa fie din punct de vedere sexual, activ impreuna cu ea. Intimitatea sexuala va lipsi foarte mult din aceasta relatie fiindca, sa faca sex cu ea i se va parea “murdar”, ar fi ca si cand ar face sex cu mama sa - singura fiinta cu adevarat pura pe care o cunoaste.
Totusi, sotia lui are nevoie de acea intimitate pe care o ravneste cu disperare. Infidelitatea poate fi chiar un punct de cotitura in casnicia lor, de vreme ce el cauta sexul cu “tarfe” acceptabile.

Gelozia ar putea sa fie o mare problema in aceasta casnicie. Cu privire la cat de credincioasa ii este partenera, barbatul cu un complex Madonna/Tarfa crede ca aceasta poate gasi tentatii in alta parte, ori de cate ori o pierde din supraveghere. In timp ce se lupta cu probleme legate de intimitatea lor, el simte ca ea este o tinta usoara pentru fiecare barbat care se iveste in preajma si ii va cere socoteala pentru orice moment in care nu au fost impreuna. Chiar daca s-ar putea ca el sa fie singurul tradator in aceasta relatie, in adancul mintii sale, el stie ca probabil nu este decat o problema de timp pana cand sotia sa se va transforma dintr-o "femeie onorabila", intr-o "tarfa".

Majoritatea femeilor cred că încă nu există egalitate de gen în România TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES COLABOREAZĂ PENTRU O COLECȚIE VIZÂND UN VIITOR MAI BUN CU CLASSICS REBORN PENTRU PRIMĂVARA 2023 Alimentația și somnul sunt aspectele cu cel mai mare impact asupra calității vieții românilor, conform celui mai recent studiu CIPRA

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri