Culoarea parului este mai mult decat o trasatura fizica, este o trasatura de personalitate. Atunci cand o femeie isi alege o noua nuanta de par, nu isi schimba doar look-ul, ci si atitudinea care vine o data cu aceasta. Ce poate spune despre noi parul brunet, saten, roscat sau blond?

BRUNETELE

Brunetele sunt persoane serioase, sobre, foarte capabile din punct de vedere profesional si deosebit de pasionale si posesive pe plan sentimental-erotic. Ele constituie prin competenta, putere de munca, simt dezvoltat al ordinii si disciplinei si prin devotament, aliatii principali ai sotilor lor. Calitati precum chibzuinta, tactul si perseverenta le ajuta sa obtina numeroase succese in viata. Le plac copiii si ii ingrijesc cu multa dragoste. Au in general o sanatate excelenta.

In vestimentatie, culorile lor favorite sunt rosul si negrul, iar linia croielii este cea clasica si sobra.

Brunetele cu tenul deschis sunt foarte bune gospodine, pe cand cele cu tenul inchis sunt ceva mai aspre si mai dure decat celelalte, insa foarte fidele familiei.

Sotii ideali pentru brunete sunt blonzii, in special cei timizi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Adevărul despre dinții superbi pe care-i afișează Luis Gabriel. Ce spune medicul stomatolog care s-a ocupat de construcția lor  Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

SATENELE

Satenele sunt foarte dinamice, energice si harnice. Au o usurinta deosebita in a studia, talentele lor fiind multilaterale. Foarte prietenoase, le place flirtul, caracterizandu-se totusi si printr-o anume superficialitate si inconsecventa.

In moda au preferinte variate si nu prea constant.

Spre deosebire de brunete, satenele nu agreaza mediul rural.

Ele sunt sotiile perfecte, mereu alaturi de soti si cele mai bune colaboratoare pentru ei.

Satenele cu tenul alb se remarca indeosebi prin blandete, dulceata firii lor si tandrete. Cele cu ochii negri au calitati profesionale pentru orice domeniu intelectual in care ar dori sa profeseze. Cele scunde sunt excelente dansatoare.

Sotii ideali sunt brunetii, indeosebi cei seriosi si cultivati.

ROSCATELE

Femeile cu parul roscat sunt foarte temperamentale, iuti la manie si neincrezatoare. Le lipseste total tactul si nutresc multe ambitii care le solicita in toate domeniile. Ele au reputatia unor firi aprige, pasionale si uneori demolatoare. Sinceritatea de care dau intotdeauna dovada nu cunoaste limite, fiind uneori greu de suportat pentru ceilalti.
Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău? Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri