Semnatura este felul in care te reprezinti singur in fata celorlalti, in timp ce restul scrisului denota cine esti cu adevarat. Daca semnatura ta este foarte diferita de felul in care obisnuiesti sa scrii de obicei inseamna ca ceea ce expui publicului nu coincide neaparat si cu ceea ce esti in interior.

Cand linia in care se termina semnatura este evidentiata, usor ostentativa sau ondulata – acest lucru tradeaza un comportament care cere atentie si o persoana care isi doreste sa se afle in centrul atentiei.

Linia in zig-zag de sub semnatura indica de asemenea gradul de siguranta/ nesiguranta al unei persoane. Spre exemplu, o linie foarte lunga trasata in zig-zag chiar sub semnatura indica un caracter instabil, temator si nesigur.

Semnatura insotita de o bucla poate fi un semn al unei personalitati usor anxioase, care are tendinta de a exagera totul, gandindu-se prea mult la un lucru in loc sa se bucure de el. De asemenea, bucla in semnatura este o caracteristica grafologica a persoanelor emotionale, care se daruiesc celorlalti, gasind satisfactie in fericirea si binele celor din jur.

Daca pui doua puncte sub semnatura: Punctele de sub semnatura sunt caracteristice persoanelor romantice, insa usor instabile si nesigure pe plan sentimental, persoane care, in incercarea de a gasi formula compatibilitatii perfecte, isi schimba des partenerul. Aceste persoane apreciaza frumosul, preferand sa se inconjoare de oameni frumosi. Tin deosebit de mult la aspectul lor fizic.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Prezenta unui singur punct sub semnatura indica o invidualitate inclinata catre artele clasice, catre simplitate si catre adevar. Daca ai rupt legaturile cu o astfel de persoana, fii sigura ca nu o sa le mai innozi niciodata. Poate fi transanta, categorica, uneori razbunatoare.

Daca nu obisnuiesti sa iti subliniezi semnatura si nici sa pui puncte sub ea inseamna ca iti place sa te bucuri de viata asa cum este ea. Stii sa profiti de ceea ce iti ofera prezentul. Nu te intereseaza parerea celorlalti si ai tendinta de a fi egoista.

Daca semnatura ta este total diferita de felul in care scrii atunci probabil ca tii destul de mult cont de opinia celor din jur, incercand sa treci drept o persoana deosebita. Esti de o inteligenta peste medie, insa te straduiesti prea mult sa fii ceea ce vor altii sa fii. Ascunzi de ochii lumii toate chestiunile care tin de adevaratul eu. Intotdeauna alegi calea ocolita si rareori spui lucrurilor pe nume sau rareori le spui direct.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri