30 Martie 2020 publicat în Psihologie 1 share-uri

Ghid de fericire în vreme de coronavirus!

Aici, în marile trăiri, în construcțiile emoționale ale inimii noastre, e cel mai bun loc în care putem fi. Aici suntem optimiști, trăim, transformăm ideile mai vechi să se potrivească timpurilor noi. Aici bem din pahare deja pline pe jumătate cu amintirile vieții bune din trecut. E o licoare ce transformă gustul vieții de acum în credința că totul va fi bine.

În cele mai negre momente, în cel mai cumplit scenariu, există mereu cel mai bun loc în care poți fi. Conștientizează-ți acest loc, cel mai bun dintre toate, în inima ta, nu în mintea ta, înghesuit între fricile lumii și convingerile ei, între zona ta de confort și a altora. Construiește-l în inimă, simte-l acolo și umple-l cu viață! E un loc sigur și în care ești asigurat de bucurie, sănătate și împlinire. Ești în siguranță, în cel mai bun loc dintre toate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

* Georgiana Spătaru este de profesie psiholog, iar în ultimii ani s-a dedicat ca facilitator de formare personală și coach, unei nișe deosebite: căutarea fericirii. Astfel, a creat mai multe programe de dezvoltare emoțională și spirituală, printre care cursurile C.R.E.S.C. (Curs de Relaționare Emoțională si Spirituală pentru Copii) și a înglobat crezul ei în conceptul Exerciții de Fericire.

Foto fr si main: By AlexMaster /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri