27 Martie 2020 publicat în Psihologie 23 share-uri

Motto-ul este: “În sfârșit am mai mult timp. Ce fac cu el?”

5. Treburile casei.

 - bucătăria poate fi un teren ce merită explorat. Puteți pregăti o masă minunată pe care să o savurați împreună cu familia, puteți pregăti părinților o rețetă de care au uitat și să le trimiteți apoi bucatele prin curier. Sau pur și simplu puteți pregăti o cafea înainte ca partenera să se trezească. Și un pahar de lapte cu cacao sau cereale pentru copil. O zi bună se cunoaște de dimineață.

 - curățenia sau reamenajerea casei. Soția se va bucura cu siguranță dacă o veți ajuta la curățenie. Sau dacă, în sfârșit, mutați șifonierul în poziția pe care și-o dorea. De asemenea, puteți comanda online o piesă importantă pentru dormitor sau o ustensilă care să îi ușureze munca soției. Nu uitați de sculele pe care vi le doreați. Sau vă puteți ajuta copilul să învețe să dea o gaură ori să umble cu fierăstrăul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit

 6. Internetul.

Poate fi poarta spre o lume infinită. Vă poate ajuta să purtați o discuție cu un prieten din copilărie, să învățați un truc magic pentru copil, să învățați o mișcare nouă pentru mușchii spatelui sau o rețetă de paște. De asemenea, vă poate aduce la ușă orice vă doriți: mâncare, mobilă, jucării, scule.

Această perioadă poate reprezenta o rearanjare a vieții, redescoperind care sunt cu adevărat lucrurile care au importanță. Trebuie doar să vă învățați să vă jucați un pic cu propriul creier. Nu doare…       

* Un articol de Constantin Cornea, psihoterapeut la Clinica Psievolution

Mai multe articole de acelasi autor: psihologconstantincornea.ro

Foto fr si main: By Stock-Asso /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri