11 Septembrie 2019 publicat în Psihologie 1 share-uri

Cu cât suntem mai dispuși să ne încălcam o valoare în favoarea alteia și nu rezolvăm conflictul interior, cu atât respectul de sine scade, apoi scade încrederea, apoi scad energia și motivația.

Cum pot gândi diferit pentru ca ambele beneficii ce decurg din cele 2 valori să fie prezente în viața mea?

“Fericirea celor dragi mie este bine să includă și o concepție sănătoasă și echilibrată despre viață, lucru ce include și aspecte ce țin de aplicarea corectitudinii”, spune specialistul.

Ce pot face diferit pentru ca ambele beneficii ce decurg din cele 2 valori să fie prezente în viața mea?

„Pot să contribui în continuare la fericirea celor dragi, explicându-le în prealabil, în momente de liniște și bună comunicare, cât de importantă este pentru mine păstrarea corectitudinii și cum înțeleg eu aplicarea ei, chiar dacă este vorba despre ei. Mai mult, exersarea corectitudinii chiar și pe ei, îi va putea antrena pentru viață în a fi corecți și în a-și cere la rândul lor dreptul la corectitudine”, conchide psihologul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

* Laura-Maria Cojocaru, președinte și fondator al Institutului de Neuro-Programare Lingvistică Somato-Integrativă (INLPSI) și președinte și fondator al Asociației ”Generația Iubire” este Psihoterapeut şi Trainer în Programare Neuro-Lingvistică. A studiat natura minţii umane, urmând 9 formări profesionale cu abordări diferite.

Foto fr si main: By Lia Koltyrina /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri