10 Septembrie 2018 publicat în Psihologie 158 share-uri

Ce se întâmplă atunci când în dragostea romantică întâlnim în sfârșit pe cineva capabil să ne ofere o iubire sănătoasă?

Iubirea adevărată înseamnă să știi că cineva drag îți este aproape, te vede, te acceptă și te încurajează să devii cea mai bună versiune a ta.

În iubirea adevărată avem certitudinea că cei care ne iubesc și pe care noi îi iubim, ne sunt necondiționat aproape. Ce se întâmplă atunci când în dragostea romantică întâlnim în sfârșit pe cineva capabil să ne ofere o iubire sănătoasă?

POVESTE ADEVĂRATĂ DE DRAGOSTE

Sunt aici, îi spuse el. Te iubesc și sunt aici.

Ah, bine… Dar știi că eu sunt precum un foc, sunt independentă și nu am nevoie de un bărbat care să mă completeze. Mă simt deplină.

Dar sunt aici, îi spuse el. Te iubesc și sunt aici.

Știi tu? Toți ceilalți au plecat și nu pentru că era vremea:  au plecat fiindcă totul a devenit greu pentru ei, sau poate înfricoșător sau poate prea mult. Așa încât, de ce ai fi tu diferit?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste!

Sunt aici, îi spuse el. Te iubesc și sunt aici.

Dar nu sunt perfectă, îi răspunse ea. Să știi că arăt chiar ciudățel din profil și am burtica și poate că și pieptul meu a mai căpătat semne de îmbătrânire.

Foto: Pixabay

Sunt aici, îi spuse el. Te iubesc și sunt aici.

Eu dragostea nu pot să o văd frumoasă sau romantică, ca în filme, când plângi puțin și gata, toată durerea dispare – suferințele mele din copilărie mă fac să izbucnesc uneori, să fiu încăpatanta sau să fac lucruri pe care nici măcar eu nu le înțeleg…

Sunt aici, îi spuse el. Te iubesc și sunt aici.

Am un zid în inima mea… Toți au plecat, începând cu tatăl meu, apoi primul meu iubit și bărbatul care credeam că e sufletul meu pereche. Și uneori mă gândesc că nu te iubesc și că nu iubesc pe nimeni, nici măcar pe mine, fiindcă toți cei pe care i-am iubit au plecat.

Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut

Sunt aici, îi spune el. Te iubesc și sunt aici.

Nu mă impresionează… Toată lumea știe că relațiile de lungă durată nu durează și că toată lumea înșală și că e mai bine să fim pur și simplu liberi.

Sunt aici, îi spune el. Te iubesc și sunt aici.

Off… dar știi și tu că sunt femei mult mai bune ca mine. Femei care să te merite cu adevărat și care nu te-ar provoca în nici un fel.

Sunt aici, îi spune el. Te iubesc și sunt aici.

Ha! Dar eu sunt o femeie puternică și nu am să renunță la puterea mea pentru nimeni. Mi s-a spus că bărbaților le este frica de femeile puternice. Și voi continua să evoluez, să mă iubesc pe mine însămi complet. Nu m-aș opri din drumul acesta pentru nimeni.

Sunt aici, îi spuse el. Te iubesc și sunt aici.

Offf, pe cine încerc să mint? Pe mine? Pe tine?…Vreau să te iubesc pentru tot ceea ce ești tu ca bărbat, îi spun eu. Și să accept toate părțile tale și să te ajut s ascoți ceea ce e mai un din tine și să fiu acolo, lângă tine, să te iubesc așa cum nu ai cunoscut până acum, să îți inspir geniul și autenticitatea și inima și dorințele prin viețile noastre puse împreună.”

Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Da, de aceea sunt aici, îi spuse el.

Foto: Pixabay

Bine… Îi răspunde ea. Putem să fim mai strălucitori împreună, mai mult decât am fost vreodată și putem să ne menținem în același timp individualitatea și libertatea?

Da, spuse el. Aceasta este dragostea.

Atunci sunt aici, îi spuse ea. Sunt aici și te iubesc.

Și eu la fel, îi spuse el.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri