29 August 2018 publicat în Psihologie 1935 share-uri

Animalul pe care l-ai văzut primul arată foarte multe aspecte ascunse ale personalității tale. Ce animal ești?

TEST de personalitate: Animalul pe care îl vezi primul îți spune cine ești!

Am văzut Tigru!

Dacă tigrul a fost primul animal pe care l-ai observat, acest lucru arată că ești o persoană care are mari ambiții în viață. Asemenea tigrului, ești o persoană cu un spirit puternic și liber.

Ești o persoană care nu se va mulțumi niciodată cu puțin și care va face tot ce îi stă în putință să își îndeplinească obiectivele. Știi de asemenea care îți este valoarea în această lume și nu îi suporți pe aceia care nu te respecta așa cum meriți. Cunoști valoarea muncii și nu te dai niciodată înapoi de la provocări. Să îți demonstrezi că poți este cea mai mare împlinirea a ta.

Te definește dorința de succes și dorința de a-ți demonstra forța în orice împrejurare. Ești întotdeauna gata să te lupți pentru tine, pentru cei dragi, pentru lucrurile în care crezi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Test de iubire: Unde îți vei întâlni sufletul pereche în funcție de zodia ta? Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Din punct de vedere psihologic ar trebui să lucrezi mai mult la a-ți accepta și părțile vulnerabile. Cu toții avem sensibilități iar acest lucru nu ne face mai puțin puternici.

Acest test mai relevă și faptul că ești o persoană de încredere și că energia ta este aceea a iubirii și a gloriei. Iar acest farmec transpare prin toate acțiunile pe care le întreprinzi.

Citește mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri