8 Decembrie 2017 publicat în Psihologie 48 share-uri

Nu exista baieti buni si baieti rai, exista doar barbati cu nevoi proprii. Exista doar oameni, exista doar suflete care cauta cea mai buna modalitate pentru a simti implinirea in viata.

Comunicat de presa

Cine sunt “baietii rai”? De cele mai multe ori ii numim asa pe cei care scriu un minunat mesaj de iubire care-ti face ziua cel mai frumos moment din viata ta, pana descoperi ca acelasi mesaj a mai facut fericite si alte femei in acea zi. Sunt acei baieti care au decis sa mearga pe eficienta si sa-si castige timp personal si de calitate.

“Baietii rai” stiu sa “scoata bani si din piatra seaca”, au timp liber atunci cand vor, gasesc placere de viata fara renuntari de orice fel, stiu sa-si implineasca propriile nevoi si teluri, acest fapt dandu-le ocazia sa nu-si imparta prea mult timpul cu o femeie, deoarece au un timp alocat propriei persoane. Sunt acei “baieti” care nu-si pot mentine atentia concentrata prea mult pe o singura femeie si nici prea mult pe lucruri care-i fac sa-si consume timpul si energia inutil. Sunt acei “baieti” carora nici in gluma nu le trece prin cap sa-ti asculte nelinistile.

De cealalta parte, exista categoria diametral opusa, cea a “baietilor buni”, care-si sacrifica timpul lor pentru a-l petrece cu tine, care te asculta, te apreciaza pentru inteligenta ta, pentru cultura ta, pentru puterea ta de daruire, pentru profesionalismul tau, pentru... si lista poate continua mult. Si cum te tot “apreciaza”, ajungi sa crezi ca dincolo de ideea de femeie si barbat mai este si altceva, o comunicare reala, adevarata, o apreciere sincera a ceea ce esti si doar atat. Uneori femeile ajung sa creada astfel ca pot stabili o relatie de prietenie reala si autentica cu acel barbat “bun” si sa ramana asa pentru totdeauna, o mica “placere vinovata”.

Foto: Aleksandar Todorovic /Shutterstock

si vine la un moment dat surpriza…

In opinia psihologului Laura Maria Cojocaru, cele doua categorii nu exista si este doar o apreciere superficiala asupra barbatilor.

“In realitate, nu exista baieti buni si baieti rai, exista doar barbati cu nevoi proprii si personale. Exista doar oameni, exista doar suflete care cauta cea mai buna modalitate pentru a simti implinirea in viata. Si, acel baiat bun, este posibil ca, in timp ce tu iti deschizi sufletul si crezi ca te asculta, te intelege si observa cat de minunata esti si cate calitati ai, undeva in interiorul fiintei lui, sa se intrebe: “Oare daca stau cuminte si-o ascult, dupa ce se va termina (si sper sa se termine repede!) vom putea candva sa avem o relatie si sa facem si noi sex?”, explica psihologul Laura Maria Cojocaru.


Sunt Nicoleta Ababei @mamapetoc, creator de conținut dar, mai ales, creator de emoții. Îmi place să cred că inspir femeile să-ți exploreze cu mai mult curaj latura creativă.

Sunt mama unei adolescente de 17 ani, pictez,...Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri