4 scuze care ne tin departe de visul nostru!

2. “Nu am calitatile lui/ei!”.

“Nu exista calitati si defecte ci doar insusiri pe care le folosim prea mult sau prea putin si, in functie de rezultat, mintea noastra le clasifica in bune sau rele. Este suficient sa ne gasim zona de echilibru a utilizarii insusirilor noastre si ceea ce nu putem inca sa facem, sa ne propunem sa invatam si sa exersam pana putem”, explica psihologul Laura Maria Cojocaru.

3. “E prea tarziu acum!”

“Niciodata nu este prea tarziu pentru a fi tu insuti! Niciodata nu e prea tarziu sa te apuci de o alta profesie, niciodata nu e prea tarziu sa ai un hobby, niciodata nu e prea tarziu sa-ti cumperi bicicleta dorita sau sa inveti un lucru nou, niciodata nu e prea tarziu sa te opresti si sa observi florile, soarele, ploaia, fulgii de zapada, aerul care te tine in viata, animalutele care-ti ofera iubirea lor neconditionata, maretia naturii .a.m.d. Niciodata nu e prea tarziu sa iubesti, sa razi, sa traiesti in bucurie! Orice clipa a vietii noastre este la fel de potrivita pentru a incepe sa ne traim VISUL!”, subliniaza psihologul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pentru atunci când nu mai ai lacrimi să plângi: de tine ține să mergi înainte! Nu te mai mulțumi cu puțin! Meriți tot ceea ce este mai bun! Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

4. “Intai sa termin X, sa fac Y, sa am Z, sa … si mai tarziu ma ocup de visul meu!”

“Expresia “mai tarziu” incepe sa doara. Mai tarziu vei spune ca ai avut ghinion si risti sa crezi ca e prea tarziu si sa incepi sa te plangi! si plansul continuu de mila nu aduce decat o alta amanare!”, spune Laura Cojocaru.

Care este VISUL tau?

“Majoritatea oamenilor sunt probabil tentati sa raspunda la timpul trecut: “eee, visam si eu odata sa …”. Este momentul sa repetam din nou intrebarea: “Care ESTE visul tau?” … pentru ca inca este, nu a disparut nicaieri ci doar l-ai aruncat in sertarul cu vechituri. Scoate-l de la sertar, scutura-l de praf si cere-i iertare pentru ca l-ai ignorat! VISUL tau te-a asteptat credincios in tot acest timp sa-i oferi un semn de iubire. Ce esti dispus sa faci ACUM pentru VISUL tau?”, conchide psihologul Laura Maria Cojocaru.

Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Este timpul să renunți la a te mai încrede în vorbele goale! Urmărește faptele celor din jur Don Miguel Ruiz: Rugăciune pentru Libertate (libertatea de a fi cei care suntem cu adevărat) și Iubire

* Laura-Maria Cojocaru, presedinte si fondator al Institutului de Neuro-Programare Lingvistica Somato-Integrativa (INLPSI) si presedinte si fondator al Asociatiei ”Generatia Iubire” este Psihoterapeut si Trainer in Programare Neuro-Lingvistica. A studiat natura mintii umane urmand 7 formari profesionale cu abordari diferite - psihoterapie integrativa, hipnoza clinica, relaxare si psihoterapie ericksoniana, psihoterapie de cuplu si familie, psihologie clinica, neuro-programare lingvistica, terapii florale Bach, consultant Panorama Sociala.


Foto homepage: GaudiLab /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri