27 Noiembrie 2017 publicat în Psihologie 290 share-uri

Jack Schafer, fost agent FBI si specialist in psihologie comportamentala, ne invata cum sa ne purtam pentru ca ceilalti sa ne simpatizeze.

Jack Schafer: Regula de aur a prieteniei - trucuri psihologice prin care poti sa ii faci pe ceilalti sa te placa

6. Zambeste

E un sfat simplu, dar veti fi surprinsi sa va ganditi ca de fapt, oamenii uita sa isi arate recunostinta printr-un zambet. Zambetul ii face pe ceilalti sa se simta confortabil si in siguranta in prezenta noastra.

7. Aminteste-ti de oamenii importanti din viata lor

Cu totii avem relatii apropiate si in general ne place sa vorbim despre oamenii importanti din vietile noastre. Asa ca retine cine este important pentru cine. Daca au copii, intreab-i ce mai fac. Daca o sotie sau un sot, intreaba-i de acestia. E un sfat simplu pe care adesea oamenii il ignora.


8. Ajuta

Daca cineva are nevoie de sprijinul tau, nu ezita sa dai o mana de ajutor. Oamenii se simt in felul acesta ingrijiti si importanti.


9. Atinge-i cu o imbratisare prietenoasa sau un sarut

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Sigur, acest gest trebuie sa fie natural, sa vina din suflet. O imbratisare prietenoasa stimuleaza productia de oxytocina care creste conexiunea dintre voi.

10. Reformuleaza negativul in pozitiv

Daca cineva este extrem de negativ, incearca sa il/ o ajuti reformuland ceea ce spune, intr-un ton mult mai optimist. Acest lucru ii va ajuta sa se simta mai increzatori si sa isi recapete speranta ca lucrurile se vor imbunatati. De asemenea, tu lasi o impresie foarte placuta.

Via www.psychologytoday.com si hackspirit.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri