Fiica mea implineste peste cateva zile 10 ani. Waw! Nici nu stiu cum este posibil asa ceva. Devin la randul meu mult mai constienta de faptul ca va intra curand in adolescenta si din acest motiv, imi doresc din tot sufletul ca ea sa stie aceste lucruri. As vrea sa reusesc sa ii insuflu aceste valori de viata. Stiu ca ceea ce trebuie sa fac este sa ii repet din nou si din nou aceste lucruri.

Acest articol ii apartine lui Lindsey Mead si a fost publicat de catre publicatia americana HuffingtonPost. Consideram ca aceste valori de viata ar trebui imbratisate de catre toti parintii, de aceea ne-ar placea sa le facem cunoscute publicului nostru.

Sfaturile pe care aceasta mama le transmite fiicei sale denota un caracter puternic, multa intelepciune, cat si faptul ca aceasta mama are o relatie sanatoasa cu fetita ei, o relatie unde comunicarea si sprijinul pentru copilul aflat in dezvoltare sunt valori de baza. Varsta de 10 ani reprezinta un moment important din viata oricarui copil, o etapa importanta a dezvoltarii.

Iata din ce perspectiva priveste aceasta mama o etapa importanta a copilului ei, cat si a vietii de familie. Sigur, pot fi si alte idei care merita a fi adaugate. Va oferim o sursa de inspiratie:

10 lucruri pe care fiica mea de 10 ani as vrea sa le stie

1. Nu este datoria ta sa ii faci pe oamenii pe care ii iubesti fericiti

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Stresul scolar la copii – sfaturi si recomandari Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Nici pe mine, nici pe tatal tau, nici pe fratele tau si nici pe prietenii tai. Adevarul dureros este ca nu poti face acest lucru oricum. Fericirea fiecaruia vine din interior.

2. Libertatea ta fizica este o forta

Te rog sa continui sa iti folosesti corpul in aceasta lume: alearga, catara-te, arunca. Iubesc sa te vad pe terenul de fotbal sau catarandu-te curajoasa pe franghii sau in copaci. Practica mult sport, acesta iti asigura sanatatea si te invata sa depasesti provocari.

Foto: Pexels

3. Sa nu iti fie frica sa iti manifesti pasiunile

De exemplu, uneori te vad stanjenita de faptul ca inca te mai joci cu papusile uneori si iti este teama ca prietenii tai te iau in ras din acest motiv. Dar sa stii ca oricine te sicaneaza sau blameaza in legatura cu ceea ce tu iubesti, nu iti este un adevarat prieten. Este un sfat de viata esential.

Citeste mai departe>>>

10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri