29 Mai 2017 publicat în Psihologie 28 share-uri

Te numeri si tu printre aceste persoane? Iata care sunt cele mai comune sapte trasaturi ale persoanelor care au o inteligenta peste medie.

6. Persoanele cu inteligenta peste medie sunt foarte deschise

Un studiu care a urmarit indivizi pentru 50 de ani, a aratat ca persoanele care la 11 ani demonstrau un scor ridicat al inteligentei, demonstrau in acelasi timp o mai mare deschidere fata de idei si experiente, la varsta adulta.

Persoanele cu inteligenta peste medie nu se lasa in prizonieratul ideilor fixe; sunt deschise sa descopere idei si oportunitati noi. Sunt deschise sa ia in considerare cu usurinta perspective diferite de ale lor si sa respecte viziunile celorlalti, chiar daca nu sunt de acord cu acestea.

Oamenii inteligenti cauta mereu perspective alternative si cantaresc cu atentie toate datele unei problematici. De asemenea, oamenii inteligenti sunt atenti la idei si la perspective pe care le adopta. O minte inteligenta prezinta o aversiune la a accepta idei si conceptii servite de-a gata, asa incat isi asuma credinte doar dupa ce acestea sunt sustinute de ample evidente.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani 

7. Persoanele cu inteligenta peste medie nu actioneaza impulsiv

Persoanele inteligente reusesc sa isi depaseasca impulsivitatea prin capacitatea de a fi auto-reflexive. Zoher Ali scrie, conform Business Insider, ca persoanele inteligente sunt capabile sa isi depaseasca impulsivitatea „planificandu-si si clarificandu-si tintele, explorand strategii alternative si luand in considerare consecintele, unei anumite decizii de actiune.”


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri