12:05, 18 Mai 2015 publicat în Psihologie 5 share-uri

Pornind de la un studiu efectuat pe 500.000 de persoane, Codul personalitatii ne dezvaluie caracteristicile fixe ce ne dicteaza comportamentul si ne arata cum constiinta de sine este cel mai important factor pentru obtinerea succesului si a satisfactiei personale.

Pornind de la un studiu efectuat pe 500.000 de persoane, Codul personalitatii ne dezvaluie caracteristicile fixe ce ne dicteaza comportamentul si ne arata cum constiinta de sine este cel mai important factor pentru obtinerea succesului si a satisfactiei personale.

Testul de personalitate IDISC, descris in aceasta carte, reprezinta o metoda moderna de evaluare a personalitatii, ce masoara trasaturile postulate pentru prima data de William Marston in anul 1928. Conform acestui model, comportamentul uman este reprezentat de patru factori de baza: dominanta, influenta, stabilitate si constiinciozitate, care definesc stiluri comportamentale ce se identifica cu patru tipologii aferente. Astfel, IDISC a identificat, pe baza unor studii complexe, desfasurate pe parcursul a zeci de ani, paisprezece tipologii care descriu comportamentul uman, precum si modul in care interactioneaza acestea.

In calitate de cititor al acestei carti, vei avea acces la un cod unic cu ajutorul caruia, vizitand site-ul www.personalitycode.com, vei putea completa, in doar 15 minute, testul online pentru determinarea propriului profil. Iar asta nu e tot! Vei afla informatii relevante despre propria personalitate, despre trasaturile care iti determina actiunile, despre tipologiile compatibile cu a ta, precum si despre felul in care poti interactiona eficient cu persoanele opuse tie. Aceste informatii sunt sustinute cu exemple concrete, materiale video si un program care te ajuta sa-ti fixezi obiective si care monitorizeaza permanent atingerea lor si evolutia ta.

Citeste si:
Testul Arborelui Genealogic: Din ce origini provii?
Testul Arborelui Genealogic:...

Travis Bradberry ne demonstreaza ca dezvoltarea constiintei de sine si a inteligentei emotionale este singura modalitate viabila prin care ne putem valorifica trasaturile innascute si putem avea succesul dorit.

„O lectura mai mult decat placuta, ce reuseste sa-ti starneasca interesul prin intermediul povestirilor exemplificatoare pe care le expune. Deosebit de utila pentru problemele pe care le poti intampina la locul de munca, te ajuta sa-ti imbunatatesti relatiile cu colegii sau subalternii, cat si dezvoltarea personala.“ (The Paramus Post)

Citeste si:
Testul celor 3 cuvinte: Cum te caracterizează oamenii din jurul tau?
Testul celor 3 cuvinte: Cum...

Autor carte: Travis Bradberry

Carte aparuta la editura Curtea Veche


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri