9 Ianuarie 2015 publicat în Psihologie 47 share-uri

Frustrare? Manie? De cate ori nu ne-am confruntat cu aceste sentimente puternice si negative care ne devitalizeaza si ne fac sa nu mai vedem partea buna si frumoasa a vietii, a lucrurilor si a oamenilor? Sentimentele negative sunt acaparatoare si, oricat de mult ne straduim sa stam departe de ele, uneori sunt inevitabile. Daca te-ai confruntat sau te incearca aceste sentimente negative, sugestiile lui Lori Deschene iti pot fi de mare ajutor in a le gestiona in mod pozitiv, benefic tie:

10 modalitati de a scapa de Sentimentul de Frustrare legat de tine/ viata ta

1. Deprinde o noua abilitate in loc sa ramai setat asupra abilitatilor pe care nu le-ai stapanit bine niciodata.

2. Schimba-ti perceptia – vezi cauza care a provocat totul ca o binecuvantare deghizata.

3. Plangi cu voce tare. Conform profesorului doctor William Frey II, biochimist la Centrul Medical Ramset din Minneapolis, prin plans si vociferarea sentimentelor negative se elibereaza substante chimice nocice care se acumuleaza in corp din cauza stresului.

4. Canalizeaza-ti nemultumirea, insatisfactia intr-o actiune pozitiva imediata – spre exemplu, da cateva telefoane legate de posibilitatea unui job nou sau angajeaza-te intr-o activitate de voluntariat etc.

5. In loc sa insisti asupra trecutului sau sa te ingrijorezi in privinta viitorului, foloseste meditatia si yoga pentru a te aduce in momentul prezent.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

6. Fa o lista cu realizarile tale – chiar si cele mici – si adauga zilnic lucruri pe lista. Va trebui sa lasi auto-satisfactia sa ia locul micilor nemultumiri.

7. Vizualizeaza mental o cutie pe care amplasezi eticheta “Asteptari”. Ori de cate ori incepi sa ai ganduri negre in privinta modului in care ar trebui sau ar fi trebuit sa fie lucrurile, asaza mental gandurile in aceasta cutie.

8. Angajeaza-te intr-o activitate fizica. Exercitiul fizic scade hormonii stresului si creste endorfinele, substante chimice care iti imbunatatesc starea de spirit.

9. Concentreaza-ti toata energia asupra a ceva ce poti practic sa controlezi in loc sa staruiesti asupra lucrurilor pe care nu le poti controla.

10. Exprima-ti sentimentele printr-o supapa creativa precum pictura sau deschiderea unui blog. Adauga acest lucru la lista ta de to-do si sterge-l cand l-ai realizat. Iti vei aminti astfel vizual ca ai ales activ sa te eliberezi de aceste sentimente.

2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Sursa: tinybuddha.com

Foto int: Teama, Frustrare via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri