11 Martie 2014 publicat în Psihologie 62 share-uri

Indiferent de aria de viata pe care o privesti – munca, familie, iubire, propria persoana, bani – iti propun 5 intrebari pe care sa ti le adresezi. Aceste intrebari te ajuta sa ramai concentrat asupra lucrurilor ce conteaza cu adevarat pentru tine si sa nu te mai pierzi in obiceiuri nesanatoase cum ar fi amanarea, evitarea sau asteptarea.

5. Va mai conta aceasta peste 5 ani? Sau chiar peste 5 saptamani?

Aceasta intrebare te ajuta sa simplifici. De cate ori nu te-ai implicat si avantat cu toata fiinta ta, in actiuni care puse intr-o perspectiva mai larga nu iti erau neaparat favorabile?
Aceasta intrebare te ajuta sa gandesti mai mult tu pentru tine. Sa nu mai faci lucrurile automat in viata, pentru ca asa trebuie. Ce le este altora de folos, nu iti este si tie neaparat la fel de util.

Te ajuta sa cauti o alternativa mai fericita, mai potrivita si mai sanatoasa pentru tine. Te ajuta sa nu-ti pierzi perspectiva optimista, atunci cand nu reusesti sa faci anumite lucruri, dar care analizate mai indeaproape nu ar face nicio diferenta in 5 ani de acum. Gandeste-te atunci cand iti dedici timpul, energia si resursele daca chiar vor face diferenta pentru tine si in urmatorii ani.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Probabil ca ati mai citit ca daca reusesti sa-ti controlezi mintea, atunci esti cu adevarat stapanul vietii tale. Controlul mintii noastre nu poate fi dobandit fara intelegere si nici cu forta. Probabil ca si aceasta ati observat. Mintea umana are nevoie de logica si de chei care sa-i descatuseze potentialul. Intrebarile bine formulate si adresate la timpul adecvat, constituie unul din instrumentele cele mai valoroase pe care il poti folosi in dobandirea abilitatii de gestionare a resurselor personale.

Oana este psihoterapeut in cadrul cabinetului propriu de psihologie din anul 2009.Este specializata in psihoterapie cognitiv-comportamentala, iar in ultimii ani s-a concentrat, cu predilectie, asupra laturii de preventie si mai ales de promovare a sanatatii mintale. In anii anteriori a fost cooptata in echipa de consultanti a companiei Result Development unde a acordat consultanta atat clientului intern cat si clientului extern. Tot aici a ocupat pozitia de business developer. Printre cele mai importante responsabilitati s-a numarat consultanta in comunicare, recrutare, conceperea si asistarea la assesment center, activitati specifice de dezvoltare antreprenoriala etc..
MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  


In primii ani ai carierei a desfasurat activitati de consultanta si operatiuni financiare.


A participat in timpul anilor de studii la numeroase cursuri si work-shop-uri, fiind membra a echipelor de cercetare in diferite proiecte.


Azi este membra a Colegiului Psihologilor din Romania, Asociatia de Hipnoterapie si Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala.

Oana Popescu-Argetoia - Expert Garbo


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri