6 Martie 2013 publicat în Psihologie 78 share-uri

Daca esti prinsa in indecizie in privinta a ceea ce trebuie sa faci intr-o anumita situatie, atunci acest test incredibil este pentru tine. Testul Balansoarului este o tehnica menita sa te ajute in a face alegerile cele mai potrivite pentru tine si in a evita sa ai regrete mai tarziu, este testul menit sa-ti arate drumul pe care trebuie sa mergi in viata...

Buna dimineata. Va invitam astazi la un mic si scurt test, o provocare si un mare ajutor in acelasi timp pentru cei care se afla la o rascruce de drum. Daca esti prinsa in indecizie in privinta a ceea ce trebuie sa faci intr-o anumita situatie, atunci acest test este pentru tine. Pentru multi dintre noi, nu este usor a lua decizii… Intotdeauna apar intrebari: de ce ‘da’? De ce ‘nu’? O sa fie bine? Nu o sa fie? Este ‘alegerea potrivita’ sau ‘alegerea gresita’?

TESTUL BALANSOARULUI

"Regretul pentru lucrurile pe care le-am facut poate fi temperat de timp. Regretul pentru lucrurile pe care nu le-am facut este cel care nu poate fi niciodata consolat. ” (Sydney Harris)

De cand ma stiu, atunci cand vine vorba de a lua decizii care imi pot afecta viata intr-un mod hotarator, am avut tendinta de a ma face mica, mica de tot si a fugi de ele asa de mica cum sunt. Mi-e frica de asumarea riscurilor, dar si mai frica imi este de regrete. Intre cele doua, cel mai tare si mai tare ma ingrozesc regretele… si pe ele nu vreau sa mi le asum deloc. Asa ca am cautat. Nici nu stiam ce anume… dar stiam ca, atunci cand iti doresti, universul lucreaza pentru ca tu sa primesti niste raspunsuri. Am descoperit insa de curand acest simplu si excelent test, testul Balansoarului. L-am aplicat. Cu succes, zic eu…

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari A contat cine a zbierat mai tare

Image by PublicDomainArchive from Pixabay

Nu va asteptati la el la minuni sau sa va schimbe viata dramatic, fix in directia pe care v-o doriti. Asteptati-va la el la o evaluare a propriei vieti cat se poate de realista si autentica, asteptati-va sa va limpezeasca mintea si sa va clarificati voua inseva daca este cazul sau nu sa luati decizia respectiva fara a avea regrete mai tarziu. Dintr-un top 5 al lucrurilor despre care am citit si pe care le-am asimilat de-a lungul anilor, se afla poate pe locul 1 ca eficacitate si utilitate in momentele de criza si nu numai. Acest test incredibil de simplu, insa in aceeasi masura incredibil de puternic, iti poate schimba viata fiindca, de fapt, “in momentele tale de decizie, ti se contureaza destinul” (Tony Robbins).

Vi-l daruim pentru a-l da mai departe tuturor ‘nehotaratilor” de pe aceasta planeta. Este un test menit sa te ajute in a lua decizia cea mai buna pentru tine si in a evita sa ai regrete mai tarziu. Esti gata pentru aceasta scurta provocare? Esti pregatita sa incepi acest test? Iti garantez ca nu o sa ai parte in el de scoruri, corecturi cu rosu sau evaluari peste evaluari. Testul Balansoarului este de fapt o tehnica. Tu esti propriul tau evaluator, propriul elev, propriul profesor si faci un exercitiu de imaginatie absolut realist.

Prin urmare.. incepem testul.. nu uita ca ai o decizie foarte importanta de luat… imagineaza-ti ca ai 75 de ani si ca te afli pe o veranda. Te afli in viitor. Nu o veranda oarecare, ci veranda pe care o iubesti, veranda din fata casei tale. Nu faci cine stie ce lucru, ci un lucru pe care il iubesti. Te leagani in balansoarul tau de pe veranda, inainte si inapoi, inchizand ochii pentru un moment. Nu este un balansoar oarecare, ci este balansoarul pe care il indragesti nespus. In jur este liniste. Este liniste si in sufletul tau. Esti fericita, relaxata si multumita. Vantul adie usor, iar tu te bucuri de soarele bland al dupa-amiezii..


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri