Descopera cele 9 secrete ale Succesului in Dragoste si in Viata in viziunea expertului Henry Cloud!

7. Nu juca intotdeauna corect

A juca corect inseamna a tine cont de principiul “ochi pentru ochi si dinte pentru dinte”. Corectitudinea inseamna ca unei actiuni bune sa-i raspunzi in mod pozitiv, iar unei actiuni rele sa-i raspunzi intr-un mod negativ. Aceasta corectitudine, este de parere Cloud, iti poate ruina orice relatie din viata ta. Acest tip de corectitudine poate fi dezastruoasa daca vrei sa-ti construiesti o relatie sanatoasa si fericita, care sa dureze. Secretul oamenilor de succes este acela de a nu-i trata pe ceilalti in maniera in care sunt tratati de ei, ci chiar mai bine.

8. Fii umil

Umilinta este constructiva atunci cand este sanatoasa, ne da de inteles Cloud in cartea sa. Atitudinea umila este cea care iti permite sa fii ceea ce esti, inlaturand nevoia de a fi mai mult decat atat. Atitudinea umila iti permite sa-ti accepti greselile si esecurile, sa poti sa le indrepti si sa inveti din ele. Tot umilinta iti permite sa ierti greselile celorlalti si sa te bucuri atunci cand au succes. Intr-adevar, “mandria este preocupata cu cine are dreptate, iar umilinta este preocupata de ceea ce este drept”. (Ezra Taft Benson)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine?

9. Supara oamenii potriviti

Oamenii de succes tin cont de ceilalti. Se feresc sa le faca rau sau sa-i faca sa sufere. Insa atunci cand au de luat decizii, oamenii de succes nu le iau bazandu-se pe frica de modul in care ceilalti ar putea reactiona la deciziile lor. Nu spune nimeni sa nu fii o persoana draguta si amabila cu cei din jur... Ba chiar ar fi minunat sa faci acest lucru. Nu trebuie insa sa renunti la identitatea, la principiile si valorile tale doar pentru a te asigura ca nu provoci nemultumire in randul celorlalti si ca nu superi pe nimeni. Nu-ti poti trai viata la valoarea ei reala daca esti cu un pas inaintea ei, preocupandu-te de atitudinile celorlalti. Trebuie sa stii ca oamenii de succes nu incearca sa evite sa supere pe cineva. Daca supara insa pe cineva, au grija sa fie persoana potrivita. Si mai mult ca sigur, au motivele lor intemeiate.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Stresul scolar la copii – sfaturi si recomandari

Un rezumat pertinent al cartii “9 Things You Simply MUST DO to Succeed in Love and Life" de Henry Cloud poti gasi pe blogul: blog.amtec-resources.com

Foto homepage si interior: Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri