New Look, unul dintre cei mai mari retaileri de moda din Marea Britanie, va inaugura primul sau magazin din Romania in Afi Palace Cotroceni in data de 26 august. O noua unitate va fi lansata in Baneasa Shopping City pe 1 septembrie.
Despre New Look
Fondata in 1969, New Look detine 613 magazine in Marea Britanie si Irlanda, un punct de vanzare on-line si 305 unitati in Franta care functioneaza sub brand-ul Mim. Totodata, compania detine 27 de magazine New Look in Franta si Belgia, precum si francize in Emiratele Arabe Unite, Bahrain, Kuwait, Egipt si Arabia Saudita.
• New Look este retailerul nr. 1 de incaltaminte pentru femei pe segmentul de varsta sub 35 de ani in Marea Britanie (la 31 octombrie 2010)
• New Look este retailerul nr. 1 de rochii (la 31 octombrie 2010)
• New Look este retailerul nr. 1 de Jeans pe segmentul de varsta sub 25 de ani (la 31 octombrie 2010)
• New Look este retailerul nr. 2 de incaltaminte pentru femei (la 31 octombrie 2010)
• New Look are o cota de 5,1% (volume vanzari) pe segmentul aritcolelor de imbracaminte si accesorii pentru femei (la 31 octombrie 2010)
• New Look are o cota de 5,8% (valoare vanzari) pe segmentul aritcolelor de imbracaminte si accesorii pentru femei (la 31 octombrie 2010)
• 43% din femeile britanice (peste 12 ani, excluzand Irlanda de Nord) au achizitionat un articol de dama (articole sport pentru femei, lenjerie de noapte, lenjerie intima, ciorapi de dama, incaltaminte si accesorii) de la New Look in ultimul an (la 31 octombrie 2010). Procentul corespunde cifrei de 10,5 milioane de persoane.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. PROGRAMUL TOMMY HILFIGER METAVERSE FASHION WEEK SĂRBĂTOREȘTE EXPRIMAREA DE SINE LA NIVEL DIGITAL Istoria jeanșilor: cum s-a ajuns de la fuste lungi la blugi de damă Rolando Villazón, prima dată în România pe scena Operei Naționale București

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

-

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri