Albastrul este culoarea vedeta in sezonul de vara 2011, fie ca vorbim de vestimentatie, accesorii, machiaj, coafura, dar si electrocasnice. Mai mult insa decat o culoare accesoriu, albastru este de astazi si culoarea inovatiei.

Beko a inventat pentru tine o tehnologie neobisnuit de ingenioasa: Smart Blue, si a integrat-o intr-o gama noua, completa de produse electrocasnice: frigidere, masini de spalat rufe si masini de spalat vase. Tehnologia Smart Blue are la baza lumina albastra care, integrata intr-un set unitar de functii si programe, iti imbunatatesc semnificativ calitatea vietii.

Frigiderul Smart Blue e neobisnuit de inventiv. Functia sa Active Fresh Blue Light, prin lumina albastra,

activa permanent in interiorul compartimentului de fructe si legume al frigiderului, mentine efectul de fotosinteza si pastreaza prospetimea si proprietatile nutritive, vitaminele fructelor si legumelor tale pentru mai mult timp.

Masina de spalat vase e neobisnuit de exigenta. Datorita programului Extra-Hygiene, masina Smart Blue asigura o curatenie perfecta si o igienizare impecabila, prin distrugerea bacteriilor si microorganismelor in proportie de 99,99%.

Kudika Tarot

Iar masina de spalat e neobisnuit de prietenoasa cu hainele tale. Integrand un set de functii: Anti-alergica, Dark Care si Eco Clean 20°C, masina de spalat Smart Blue asigura o ingrijire speciala a hainelor. Prin programul Anti-alergic, are grija de hainele bebelusilor si ale persoanelor cu pielea sensibila. Programul Dark Care se ocupa de ingrijirea speciala a obiectelor tale de imbracaminte de culoare inchisa, sintetice sau din bumbac. E prietenoasa chiar si cu economiile tale prin programul Eco Clean 20 ce asigura spalarea in timp record cu resurse minime de apa si energie.

In plus, pe langa functiile speciale, produsele Beko din noua gama Smart Blue Line se remarca printr-un design inovator cu muchii fatetate si display-uri electronice, eficienta si volumetrii sporite, ce asigura o experienta totala a confortului si elegantei.

Citeste si:
Pulpe la cuptor cu rozmarin: o combinație simplă, dar delicioasă
Pulpe la cuptor cu rozmarin:...

Ingenios, nu?

Pentru mai multe detalii, accesati www.bekosmartblue.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri