Inducand o atitudine increzatoare, parfumul B.U. respecta personalitatea fiecarei tinere care are ca motto de viata „Fii tu insati”.

Parfumul B.U. inseamna entuziasm pentru viata, energie si incredere in propriile forte, o adevarata semnatura personala, declinata in zeci de moduri in fiecare zi.

Traind intr-o lume a alegerilor, B.U. provoaca tinerele moderne sa fie mereu ele insele. Si, pentru ca tinerele au gusturi diferite si vor, fiecare, sa fie originale, B.U. le vine in intampinarea cu o multitudine de abordari.

B.U. Rockmantic, cel mai recent parfum lansat, dezvaluie o combinatie intre latura romantica si cea rock, accentuand atitudinea irezistibila a celei care il poarta. Parfumul Hippy Soul vorbeste despre prospetimea si increderea in fortele proprii celei care-l foloseste, in timp ce parfumul Heartbeat evoca senzualitate si caldura. Iar pentru a transmite vitalitate si feminitate, B.U. a conceput parfumul Fantasy, un parfum cald, floral si lemnos.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste!

Astfel, cu fiecare noua provocare lansata de B.U., o noua directie olfactiva este dezvaluita pentru a fi pe gustul fiecarei tinere moderne care alege sa fie ea insasi si care crede in libertatea de exprimare.
Imaginea tinereasca si la moda se imbina armonios cu parfumul proaspat si delicat care fac din B.U. alegerea perfecta pentru persoanele care se bucura de viata si adolescenta.
Parfumurile B.U. sunt sunt distibuite de Sarantis Romania si sunt disponibile in magazine sub forma de deo spray 150 ml si apa de toaleta 50 ml.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri