Barbieritul poate fi o placere pentru barbatii adevarati, dinamici si care traiesc intens fiecare clipa. Pentru acestia, STR8 isi completeaza gama de produse prin aparitia pe piata a doua balsamuri dupa ras.

Barbieritul este o practica-ritual aproape zilnica pentru milioanele de barbati din intreaga lume si poate fi o experienta placuta atunci cand, la final, hidratarea pielii se realizeaza cu ajutorul unui balsam care racoreste pielea, ii confera finete si calmeaza iritatiile.
Senzatia de iritare sau de arsura pe care foarte multi barbati o resimt in urma barbieritului dispare o data cu folosirea unui produs adecvat tenului fiecarui barbat. Astfel, noile variantele de balsam dupa ras din gama STR8 devin aliatul barbatului puternic, dinamic si plin de incredere, un ingredient indispensabil pentru barbatul care isi doreste un plus de prospetime si confort in fiecare zi.
Balsamul dupa ras STR8 imbina perfect parfumul placut specific masculin si formula de ingrijire optima ce contine provitamina B5, perfecta pentru calmarea si hidratarea pielii.
Notele lemnoase imbinate cu cele citrice intr-o textura cremoasa ofera nu doar prospetime pe durata intregii zile, ci face din barbieritul zilnic o activitate placuta, un moment intim si extrem de revigorant.
Adaptat tenului fiecarui barbat, STR8 propune doua variante de after-shave balsam, si anume:
- STR8 Cool&Comfort – pentru piele normala
- STR8 Sooth&Calm – pentru piele sensibila

Produsele STR8 after shave balsam sunt distribuite de Sarantis Romania si sunt disponibile in magazine sub forma de Cool&Comfort si STR8 Sooth& Calm in varianta de 100 ml.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri