Concept inovator pe piata de ciocolata din Romania, gama Gourmette de la Heidi propune combinatii uimitoare de ingrediente care nu sunt amestecate in ciocolata, ci presarate cu grija deasupra ei. Fereastra transparenta a ambalajului elegant ofera o idee despre surprizele dulci care asteapta degustarea.

O nebunie de gusturi si arome!

  • Vezi: prin fereastra decupata a ambalajului vezi ingredientele pe care Heidi le-a selectionat cu grija si le-a presarat atent peste tableta mirific de fina de ciocolata cu lapte sau alba.
  • Simti: Sub degetele tale fiecare patratica are deja gust. Inca de la suprafata, portocala confiata, ciresele sau stafidele au gustul copt al vacantei, alunele, migdalele, cafeaua, boabele de cacao si semintele de dovleac sunt crocante si bogate, iar ciocolata ce sta cuminte sub ele este cu lapte sau alba.
  • Mirosi: Fiecare dintre “vedetele” Gourmette, fie ca e vorba de portocala, de cirese sau de migdalele caramelizate, isi pastreaza aroma unica. Nefiind inglobate în ciocolata, experienta olfactiva este puternica si persistenta.
  • Gusti: Experienta cu care degusti ciocolata este completa…Papilele gustative iti vor fi rasfatate cu gustul acrisor al cireselor sau cu aroma amaruie a boabelor de cafea. Ciocolata este dirijorul perfect al acestei simfonii a senzatiilor. Nu este o simpla ciocolata cu….ceva, este “ceva special” cu ciocolata.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri