Perfect Tour a infiintat din luna noiembrie a acestui an un departament dedicat exclusiv serviciilor VIP, prin intermediul caruia sunt oferite cazari la hoteluri de 6* si de 7*, inchirieri de avioane private si iahturi, vacante exotice si luni de miere, calatorii pe insule indepartate.

Vacantele memorabile pot fi achizitionate direct de la birou, un consultant Perfect Tour se deplaseaza catre client oriunde acesta doreste.

Corina Pacuraru, general manager Perfect Tour: “Am cautat pe tot globul experiente unice si autentice pentru clientii nostri. Cum ar fi sa iti petreci seara cu o familie de localnici in Maldive, sa te intalnesti cu un astrolog in Jaipur sau sa iei cina intr-o tabara de beduini intre dunele din Abu Dhabi? Cam asa arata surprizele pe care le oferim pentru cei care isi doresc cu adevarat sa iasa din rutina”.

Perfect Tour ofera servicii exclusiviste si la bordul avioanelor sau in aeroporturile din toata lumea. Astfel, daca alegeti sa calatoriti la business class pe curse mai lungi sau inchiriati o aeronava privata aveti la dispozitie o gama extinsa de facilitati: acces la internet, posibilitatea de a organiza conferinte sau intalniri de afaceri, de a asculta muzica, de a viziona filme sau spectacole sau de a savura un show live.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Un mix perfect pentru frumusețea pielii, părului și unghiilor tale Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Accesorii perfecte pentru Paște de la CCC

Perfect Tour ofera iubitorilor de vacante inedite croaziera de 100 de nopti in jurul lumii cu preturi de la 10 479 euro de persoana in cabina interioara. Tariful unui croaziere in jurul lumii include: 100 nopti cazare cu pensiune completa, 15 excursii la tarm, bauturi alcoolice si non-alcoolice nelimitat la dejun si cina, acces la facilitatile navei: piscina, terenuri de sport, centru de fitness, teatru, biblioteca, participare la toate activitatile zilnice: jocuri, cautari de comori, turnee, karaoke, cursuri de dans, petreceri tematice, taxe portuare.

Interior cabina vas de croaziera

Plecarea in aceasta croaziera se face din Savona (Italia). Vasul Costa Deliziosa se opreste in fiecare port din itinerariu si fiecare pasager poate alege sa mearga in excursiile optionale.

Puteti alege totodata sa va petreceti vacanta in cele mai exclusiviste hoteluri preferate de cele mai pretentioase vedete. Cel mai sofisticat centru Spa din lume, The Spa at Mandarin, ce dispune de 17 sali pentru tratamente si relaxare, va asteapta in Miami, la Hotel Mandarin Oriental 6* cu preturi de la 194 euro de persoana pentru o noapte de cazare in Camera Mandarin Executive.

4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Locuri superbe de vizitat cu cei mici în Dublin, Irlanda, cunoscută ca Insula de Smarald

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri