2 Aprilie 2024 publicat în Noutati 9 share-uri

Cel mai așteptat eveniment al anului a avut loc la Oradea, unde celebrul brand de încălțăminte, Benvenuti, a aniversat 20 de ani de activitate.

Comunicat de presă

Benvenuti a sărbătorit cu fast 20 de ani de dăruire și pasiune pentru încălțăminte în România. Evenimentul aniversar a fost o experiență plină de rafinament și eleganță, care a avut loc într-un cadru extraordinar, unde invitații s-au bucurat de fashion show-ul noilor colecții de primăvară-vară Benvenuti și Enzo Bertini, momente ce au purtat semnătura unicului Cătălin Botezatu și s-au delectat cu un super concert marca The Motans.

Evenimentul a adunat în lumina reflectoarelor unele dintre cele mai mari personalități din showbizul românesc, precum Cătălin Botezatu, prezentatoarea TV Ilinca Vandici, omul de televiziune Dan Negru, cântărețele Elena Gheorghe și Roxana Nemeș, talentatele actrițe Diana Dumitrescu, Ioana Ginghină și Cezara Munteanu, frumoasa prezentatoare de știri Iuliana Pepene și excentrica Raluca Bădulescu, alături de echipa Benvenuti și împreună cu alți peste 500 de invitați.

Întreg fashion show-ul de modă care a avut în prim-plan noile colecții de încălțăminte Benvenuti și Enzo Bertini a fost gandit, creat și pus în scenă de către arhitectul momentelor spectaculoase, nimeni altul decat celeburl designer Cătălin Botezatu. Cele peste 200 de ținute cu adevărat fastuoase, care au pus în evidență încălțămintea Benvenuti și Enzo Bertini, au fost semnate Cătălin Botezatu și Amavi Fashion.

Colecția de primăvară-vară Benvenuti este caracterizată printr-o poveste a îmbinării confortului, a pașilor relaxați, cu structuri și arhitecturi inovatoare. De la vedetele urbane ale zilelor noastre, sneakersii până la atât de femininii pantofi stiletto, de la formele reinterpretate de balerini și mocasini și până la sandale cu linii senzuale și accesorii bijuterie, această nouă colecție este povestea ipostazelor femeii contemporane, puternică și în același timp fragilă, energică și plină de senzualitate.

Colecția Benvenuti destinată bărbaților e completarea perfectă a acestei povești. Veți descoperi în cadrul acesteia de la structuri sport casual în variante monocrome sau cu mici inserții de culoare până la linii clasice, de o eleganță atemporală, construite în tonuri mai sobre precum blue, negru sau maro.

Întreaga colecție Benvenuti are, însă, un singur numitor comun: este un adevărat elogiu adus confortului și funcționalității fiind, concomitent, expresia unui stil extrem de actual și versatil.

Colecția de primăvară-vară Enzo Bertini este reprezentată de un mix inedit și fabulos de branduri. O colecție cu care rezonezi și în care îți regăsești inspirația atât pentru stilul cotidian cât și pentru cel destinat momentelor speciale. Premiata, Karl Lagerfeld, Steve Madden, Valentino, Roberto Cavalli, Tommy Hilfiger, Guess sau Enzo Bertini sunt doar câteva din brandurile celebre care vor delecta clienții cu detalii spectaculoase, construcții arhitecturale și combinații de nuanțe luxuriante și neașteptate.

Pentru că a fost o seară aniversară unde s-au sărbătorit 20 de ani de Benvenuti, gazdele evenimentului au fost cei 4 asociați care au pus bazele îndrăgitului brand românesc: Dan Pavel - general manager, Adrian Certezeanu - administrator, Adrian Câzu - director dezvoltare și Gabriel Țepelea – director comercial. Au crezut în visul lor, iar din proiectele și ideile lor Benvenuti a devenit o poveste de succes.

”Aș dori să mulțumesc în primul rând întregii echipe pentru acești 20 de ani minunați în care am lucrat împreună, precum și milioanelor de români care au avut și au încredere în noi și cumpără zi de zi încălțăminte și accesorii Benvenuti. Ne dorim ca toți clienții noștri să pășească relaxat alături de noi și de acum încolo”, a declarat Dan Pavel, director general Benvenuti.

Conform “Top 50 cele mai puternice branduri românești”, clasament realizat anual de către revista Biz, Benvenuti deținea în 2021 una dintre pozițiile de top, mai exact poziția 13 în clasament. În plus, Benvenuti este prima companie de fashion retail, ca notorietate de brand, conform aceluiași clasament.

Totodată, Benvenuti era pe poziția a 9-a între brandurile preferate de către cumpărătorii din România, conform topului “Most Loved Fashion Brands”, clasament întocmit în decembrie 2022.

Dăruirea, pasiunea pentru încălțăminte, dorința de a oferi produse de o calitate excepțională cu un design fresh, dinamic și inovator au stat la baza creațiilor brandului.

Pe 25 martie 2004 s-a deschis primul magazin Benvenuti, la Timișoara. În prezent brandul de încălțăminte și marochinărie una dintre cele mai importante, cunoscute și puternice companii din domeniul fashion retail-ului din România, deținând 46 de magazine sub brandul Benvenuti și 9 magazine Enzo Bertini. În companie lucrează peste 400 de oameni, în 29 de orașe din România, cu 55 de magazine în total. Sediul central se află la Oradea, cu o suprafață de 1.000 mp pentru zona de birouri și 6.000 mp de spații de depozitare.

Cifra de afaceri de la începutul activității a fost de 1 milion de Euro în 2004, iar în 2023 a ajuns la 36 de milioane Euro.

Toate produsele din noile colecții sunt disponibile atât în magazinele Benvenuti și Enzo Bertini, cât și în magazinele online https://www.benvenuti.com/ro și https://www.enzobertini.ro/.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri