Fă o curățenie de primăvară și în garderoba ta! Acesta este momentul perfect pentru a o reîmprospăta și a adăuga puțină finețe. Cea mai recentă colecție bonprix combină perfect stilul clasic cu accente mai atrăgătoare. Ce lucruri unice vom găsi în tendințele sezonului următor?

Comunicat de presă

Află ce trebuie să urmărești atunci când alcătuiești look-urile perfecte de primăvară!

DENIM ATEMPORAL

Blugii nu ies niciodată din modă. Cu toate acestea, în fiecare sezon, designerii vin cu noi modele sau le reinterpretează pe cele apărute în anii precedenți, dându-le o nouă dimensiune. Marca bonprix vine cu o selecție variată a celor mai în vogă articole din denim - de la pantaloni la fuste și salopete! Blugii asortați cu un top basic alb reprezintă baza perfectă a ținutei. În funcție de accesoriile pe care le alegi, îți poți schimba caracterul în voie. Dacă vrei să creezi un look elegant, asortează-ți blugii cu mocasini cu toc și o geantă hobo mică. Pentru a-i da o notă sportivă, pur și simplu schimbă-ți pantofii cu adidași cu talpă groasă. Într-un cuvânt, nu există nicio ocazie în care denimul să nu funcționeze!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă

PIELE NU NUMAI PENTRU ROCKERI

O alternativă excelentă la denim este pielea. De câteva sezoane încoace, designerii nu se mai limitează la piesele clasice precum gecile. Pielea poate fi, de asemenea, purtată sub formă de pantaloni, fuste și chiar sacouri! Modelele care imită pielea se regăsesc în oferta de primăvară a mărcii bonprix. Ești o fană a stilului feminin? Optează pentru o fustă mini din piele ecologică și asorteaz-o cu un top negru și un sacou în aceeași culoare. Pe de altă parte, dacă preferi acest material distinctiv într-o manieră mai rock, optează pentru o geacă biker și poart-o cu blugi gri și mocasini cu crampoane. Fără îndoială, astfel de elemente vor adăuga un pic de condiment ținutei tale.

ACCENT COLORAT

Colecția de primăvară bonprix este dominată de culori discrete, cum ar fi negru, alb și

Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

bleumarin. Cu toate acestea, asociem inevitabil primăvara cu culori vesele. De aceea, bonprix a optat pentru un accent luxuriant de limetă pentru noua sa linie. Cu ce să o porți? Cu alb! Poți asorta puloverul galben cu blugi albi, pantofi sport și o poșetă neagră tip poștaș.

Această combinație de culori energice se va potrivi perfect cu atmosfera zilelor de primăvară.

FLORI MONOCROME

Hainele și accesoriile în culori vesele nu sunt singura modalitate de a crea un look de primăvară. Poți opta și pentru imprimeuri florale! În noua colecție bonprix le găsești într-o versiune alb-negru. Ele apar pe cămăși și rochii confecționate din țesături aerisite și ușoare, ceea ce le face un hit al sezonului următor. De asemenea, vor arăta foarte bine combinate cu limeta menționată mai sus. Această combinație unică de eleganță feminină și farmec primăvăratic îți va permite să adaugi o notă de prospețime ținutei tale de zi cu zi.

Pentru mai multe ținute de primăvară vizitează site-ul www.bonprix.ro!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri