Nioxin revoluționează îngrijirea scalpului sensibil cu SCALP RELIEF, noua gamă de îngrijire destinată scalpului sensibil, uscat, care prezintă mâncărimi

Un scalp sensibil și iritat poate fi extrem de neplăcut și deranjant pentru fiecare dintre noi. Înțelegând nevoile consumatorilor cu astfel de probleme, Nioxin a lansat recent gama Scalp Relief, o soluție profesională inovatoare, care vizează scalpul sensibil, uscat și cu mâncărimi. Cu ingrediente de înaltă calitate și o tehnologie avansată, această gamă promite să ofere un răspuns eficient și rapid tuturor persoanelor cu acest gen de scalp.

Combaterea mâncărimii și disconfortului

Gama Scalp Relief de la Nioxin se concentrează pe tratarea problemelor specifice ale scalpului sensibil, oferind o îngrijire delicată și eficientă. Este o gama formată din 3 sisteme testate dermatologic, formulată cu ingrediente blânde, dar puternice. Ea a fost concepută pentru a calma și pentru a hidrata scalpul, reducând senzația de mâncărime și disconfort, dar și pentru îngroșarea instantă a părului, Nioxin fiind un brand professional, lider în prevenirea subțierii acestuia.

3 produse specializate pentru nevoile scalpului sensibil

Gama Scalp Relief include trei produse adaptate nevoilor scalpului problematic. Șampon, balsam și un ser-tratament, fiecare dintre acestea având rolul său specific pentru îmbunătățirea sănătății scalpului:

ȘAMPON – curăță blând dar totodată eficient, în timp de netezește instant scalpul. Nu conține parabeni, sulfați sau coloranți.

CONDITIONER PENTRU SCALP ȘI PĂR – netezește scalpul și lasă părul hidratat. Nu conține parabeni sau coloranți.

SERUM DE NETEZIRE – netezește instant scalpul în timp ce îngroașă firul de păr. Nu conține parabeni și coloranți.

O gamă bazată pe blândețe și ingrediente naturale

Nioxin a dezvoltat formula Scalp Relief cu ajutorul unor ingrediente active cu proprietăți calmante și hidratante. Acestea includ extracte naturale precum aloe vera, dar și glicerină, un emolient care menține scalpul hidratat și îl protejează de iritații, niacinamide, care ajută la îngroșarea instantă a firelor și Soothex™, care face performanță în netezirea părului și reduce senzația de usturime și iritația.

Produse eficiente cu un parfum "curat"

Citricele și fructele oferă la deschidere o notă elegantă de parfum. Inima dezvăluie un acord extraordinar între trandafir, bujor și nufăr, susținut de tonurile confortabile și fragede ale lemnului de cedru, cu note de mosc și de pudră de vanilie.

Ce reprezintă acest parfum "curat"? Pentru a putea fi folosite de majoritatea populației, inclusiv de persoanele care evită 26 din cei mai comuni alergeni, produsele Nioxin nu conțin în doze semnificative pe niciunele dintre acestea.

Scalpul sensibil, uscat și cu mâncărimi poate fi o provocare, însă gama Scalp Relief de la Nioxin vine în întâmpinarea acestor probleme cu soluții eficiente și de încredere. Prin utilizarea ingredientelor active și a tehnologiei avansate, Nioxin oferă consumatorilor o rutină completă de îngrijire a scalpului, ajutându-i să se simtă confortabil și să-și recapete încrederea în sănătatea părului și a scalpului lor.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri