Calvin Klein prezinta a doua parte a campaniei Primavara 2024, cu actorul si muzicianul Idris Elba in rol principal, care este se afla la prima colaborare cu brand-ul.

Comunicat de presa

Filmata de Mert Alas, campania il arata pe Idris in cele mai rafinate stiluri de primavara Calvin Klein. Cand vine vorba despre imbracamintea pentru exterior, Trench-ul Clasic, Jacheta Camasa Cu Fermoar Seersucker si materialele premium din care este realizata Jacheta Bomber Din Satin, ofera o interpretare sofisticata a optiunilor la indemana pentru un layering de zi cu zi. Noul Costum Slim introduce o silueta eleganta, si mai multe interpretari la nivel de textura - lana, satin si bumbac. Minimalismul original si lejer, specific Calvin Klein, se face simtit in aceasta noua colectie, Primavara 2024, prin croiul modern, materiale fine, produse premium dedicate barbatilor.

Campania Primavara 2024 exploreaza universul Calvin Klein, evidentiind talente dinamice in viniete independente care le accentueaza individualitatea, le deblocheaza increderea si dezvaluie intregul stil de viata Calvin Klein. Stay tuned pentru urmatorul capitol.

Credit Campanie:

Imagine: Mert Alas

Stilist: Emmanuelle Alt

Credit Editorial: Calvin Klein


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri