Dacă de Sărbători cuvintele cheie au fost eleganță și maximalism, în ținute de petrecere cu accesorii prețioase, stilettos, materiale și croieli sofisticate, toate menite să te pună în valoare și să fii centrul atenției la fiecare party, februarie vine cu  o nouă sintagmă: “quiet luxury”.

Comunicat de presă

Luxul discret este despre eleganță sobră, minimalism și rafinament, care nu se impune prin culori puternice, ci vorbește prin subtilitate și face referire la piese extrem de calitative, fie că vorbim despre material, manoperă sau atenția la detalii.

Probabil ai văzut deja pe rețelele de socializare influenceri și vedete care au abordat acest stil, acum e rândul tău să îți creezi o garderobă capsulă din 10 articole aliniate acestui trend.

  1. Ne-am obișnuit să purtăm sneakers indiferent de sezon și ocazie. E momentul să ne întoarcem la o doză de feminitate și eleganță discretă alegând o pereche de botine negre suple cu toc și vârf ascuțit, potrivite atât pentru pantaloni, cât și pentru rochii sau fuste. Găsești modele deosebite de la Guess, Guess by Marciano, Alma en Pena sau Rage Age.
  1. Dacă nu ești fan tocuri, alege o pereche de loafers moi și simpatici, sau cu talpă groasă, pe care îi poți asorta cu șosete în culori complementare. Merg de minune cu pantaloni sau fuste midi și maxi în trend. Calvin Klein, Kurt Geiger sau Michael Kors au modele superbe din acest tip de pantof, într-o nouă interpretare.
  1. Sacoul purtat fie pe umeri, fie cu mânecile ușor suflecate, răsfrânte sau lăsate, în culoarea alb sau gri este un alt articol vedetă al sezonului. Se poate pune peste o cămășă office, helancă, tricou, rochie, bustieră sau încheiat direct pe piele, dacă croiala o permite. Alege un articol de calitate din colecțiile Boss, Lauren Ralph Lauren, DKNY sau Max Mara.
  1. Pentru ieșirile prelungite în oraș sau vacanțele la ski, puffer jacket e un must have din rațiuni practice. Dar culoarea, dimensiunea și stilul se pot adapta trendului actual, în non culori, culori discrete și cu un croi de calitate. Reprezentative sunt modelele Weekend Max Mara, Marella sau Lauren Ralph Lauren.
  1. Între vremea de sacou și cea de geacă cu puf, mai ales dacă ai un stil elegant, alege un trench supradimensionat de inspirație masculină. Culoarea clasică pentru acest tip de haină e bej, dar alege ce ți se potrivește: gri, camel, maro, negru, alb. Ai de unde alege din colecțiile Marella, Patrizia Pepe sau Bruuns Bazaar.
  1. Întotdeauna, în orice garderobă capsulă este menționată cămașa albă impecabilă. Aceasta trebuie să fie bine croită și să te avantajeze, indiferent de siluetă. În acest sezon este baza pentru aproape orice outfit – de la clasicul office la casual sau cocktail. Găsești modele clasice sau reinterpretări ale mânecii sau gulerului, siluete mai ample sau mai pe corp la Liu Jo, JOOP!, Luisa Spagnoli.
  1. Pantalonii de stofă au revenit în atenția designerilor și se pot adapta stilului tău – de la foarte largi și lungi la croială pană deasupra gleznei, se pot purta cu pulovere, cămăși și sacouri. Poți alege un costum de inspirație masculină gri sau negru, să nu mai ai dileme de asortat. Pinko, Elisabetta Franchi, Marella sau Ted Baker sunt branduri care au modele cu un croi impecabil.
  1. Jeanșii sunt mereu în trend și sunt piese nelipsite din garderoba oricui în zilele noastre, de la bebeluși la persoane de vârsta a treia. Cea mai versatilă și confortabilă piesă vestimentară, care acum se poartă în variante bleumarin sau negru, cu croi drept. Calvin Klein Jeans, Guess sau Levi’s sunt opțiuni care merită vizitate.
  1. 9Elementele masculine ale acestei colecții – sacou, pantaloni din stofă, cămașă albă, trench coat trebuie echilibrate cu detalii feminine, cum ar fi o curea subțire care marchează talia și se potrivește atât la pantaloni, cât și la fuste sau rochii, sau chiar peste un sacou sau un palton. Le găsești în colecțiile Lauren Ralph Lauren, Armani,
  1. Atâta sobrietate are nevoie și de un element jucăuș și neașteptat, cum ar fi o microgeantă din paiete, mai mult cu rol de accesoriu strălucitor într-o ținută funcțională prin excelență și care îți poate transforma instantaneu look-ul din office în cocktail. Alege un model Love Moschino sau Kurt Geiger și vei avea o piesă de colecție.

Probează, găsește inspirație și înnoiește-ți garderoba la început de an în magazinele Modivo și e-pantofi sau intră pe epantofi.ro si modivo.ro să vezi oferta completă.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri