Îndrăznește să porți gene cu volum extrem cu mascara Exxtravert! Cu o formulă revoluționară, Exxtravert îți oferă un efect de gene bogate, fără a le încărca, pentru un machiaj perfect.

Comunicat de presă

Mascara Exxtravert a fost special concepută pentru a oferi o experiență unică în aplicare și rezultate exxtreme. Formula sa inovatoare îmbracă genele strat cu strat cu pigmenți în nuanțe intense și fibre fine ca de mătase, care alunecă ușor și se așază perfect, rezultând un volum extrem. Mascara Exxtravert dublează volumul cu fiecare strat aplicat, până la 7 straturi, oferind posibilitatea de a alege între extra volum cu 3 aplicări sau volum extrem cu 7 aplicări.

Noul aplicator unic în lume, creat special pentru AVON, dispune de peri moi, oferind control și precizie. Astfel, volumul poate fi construit și ajustat.

Exxtravert este o mascara premium, iar un studiu pe nevăzute a arătat că 9 din 10 femei au apreciat Exxtravert la fel de mult ca o mascara de lux, care costă de 3 ori mai mult. Astfel, ai garanția că vei obține un rezultat de înaltă calitate și un volum spectaculos pentru genele tale, la un preț accesibil.

Așadar, cu mascara Exxtravert ai libertatea de a-ți alege doza îndrăzneaţă de volum şi de a-ți personaliza machiajul genelor în funcție de lookul pe care îl porți, de momentul zilei și stilul care te reprezintă. Fie că alegi să aplici doar câteva straturi pentru un look subtil și natural sau să adaugi mai multe straturi pentru un volum extrem și de impact, mascara Exxtravert se adaptează nevoilor și stilului fiecăruia. #Daretowear #Exxtravertmascara

Produsul poate fi comandat și online, pe www.avon.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri