Mult-așteptata vacanță de vară a venit, ne facem planuri de călătorie, asa ca iată cateva sugestii de Travel Kits si produse cosmetice travel size de la MioBio, boutique chic de cosmetice organice:

Comunicat de presă

MÁDARA

Wherever Skin Care Travel Set 5in1, 165 lei

Pe oriunde te-ar purta pașii, menține-ți strălucirea! Travel set cu 5 produse de îngrijire Mádara bestseller în materie de hidratare, confort, strălucire și totodată de protejare a tenului în fața factorilor nocivi de mediu.

1. Apă micelară cu acid hialuronic 50ml – soluţia pentru o demachiere completă care nu necesită clătire.

2. SOS HYDRA Mască hidratantă & iluminatoare 12.5ml – favorita supremă post-zbor! Hidratează în profunzime, restabilește confortul și vitalitatea tenului.

3. SMART ANTI FATIGUE Cremă contur ochi anticearcăn (full-size 15ml) – hidratantă, tonifiantă, iluminatoare. Combate cearcănele, pungile de sub ochi și semnele de oboseală.

4. SOS HYDRA Cremă rehidratantă 20ml – fortifiază bariera de protecție proprie pielii și menține hidratarea, oferind tenului o textură fină, catifelată.

5. Cremă de soare anti aging pentru față SPF30 10ml – protecție cu spectru larg UVA/UVB, plus valoroasă acțiune anti-aging.

MÁDARA – TRAVEL SIZES

  • SPF 30 Cremă de soare anti-aging pentru față, 45 lei (10ml)
  • HYDRA FIRM Hyaluron Jelly ser hialuronic, 39 lei (15ml)
  • CC CREAM anti-pollution SPF15: LIGHT, 55 lei (15ml)
  • CC CREAM anti-pollution SPF15: MEDIUM, 55 lei (15ml)
  • Apă micelară cu acid hialuronic, 39 lei (50ml)
  • AHA PEEL Mască pentru strălucire, 39 lei (17ml)
  • GROW Șampon pentru volum, 29 lei (25ml)
  • GROW Balsam pentru volum, 29 lei (25ml)

SUSANNE KAUFMANN BODY ESSENTIALS Travel Set

129 lei (2x50ml)

Un set de îngrijire perfect pentru deplasările scurte – mini vacanțe sau călătorii. Două produse mult îndrăgite de la Susanne Kaufmann care formează baza oricărui ritual bun de îngrijire a corpului. Gelul de duș & șampon și loțiunea de corp – cu extracte botanice fine, pentru o piele moale și fină, din cap până-n picioare.

LESS IS MORE – TRAVEL SIZES

ELDERFLOWER Salt Spray, 59 lei (50ml) – easy beach look

Spray hidratant pentru definire şi texturare, pentru obţinerea acelui look uşor răvăşit şi lejer de vacanţă la mare, fixare delicată, volum îndrăzneţ şi finish mat.

CAJEPUT PURE BALANCE șampon, 43 lei (50ml) – toate tipurile de păr

Acest şampon blând, echilibrant oferă tuturor tipurilor de păr strălucire sănătoasă şi flexibilitate. Delicat, poate fi utilizat zilnic.

THYME LACQUE spray fixativ, 59 lei (50ml) – fixează coafura datorită substanţelor naturale din şelac, zahăr brut Mascobado din trestie şi miere, asigurând părului fixare puternică, strălucire şi hidratare. Fără gaze propulsoare, bazat pe ingrediente naturale fixative.

Cremă de corp LAVENDER ATLAS CEDAR, 59 lei (50ml) – Intens hidratantă, calmantă, hrănitoare, emolientă. Crema de corp cu arome fine de lavandă, cedru și patchouli pentru orice tip de piele. Potrivită și pentru copii.

HIDRATARE LIGHT DE VARĂ

MÁDARA – gama DEEP MOISTURE

DEEP MOISTURE Fluid hidratant echilibrant, 135 lei (50ml)

Hidratare intensivă cu o formulă ultra-light, un fluid fin absorbit ușor de către piele și care uniformizează tenul mixt prin echilibrarea zonelor grase și a celor uscate.

DEEP MOISTURE Cremă nutritivă, 135 lei (50ml)

Hidratare intensivă cu un mix bogat în nutrienți format din cătină, pătlagină, ovăz, măceșe, ulei de avocado, unt de Shea, acid hialuronic, vitaminele E și C.

DEEP MOISTURE Cremă contur ochi, 135 lei (50ml)

O cremă concentrată cu textură uşoară, se absoarbe imediat și asigură hidratarea pielii din jurul ochilor până la 24 de ore.

DEEP MOISTURE Cremă de noapte regenerantă, 135 lei (50ml)

O cremă de noapte care ajută pielea în procesul natural de regenerare. Formula sa bogată și fină se absoarbe ușor, oferind efectul unor antioxidanți puternici și a extractelor naturale din plante care acționează pe tot parcursul nopții

PULPE DE VIE Ser hidratant THE SERUM, 69 lei (30ml)

Un ser de față hidratant cu piersici albe organice care hrănește intensiv pielea fără a o încărca. Un adevărat concentrat de uleiuri vegetale organice, acest ser cu o textură ușoară și un finish uscat rehidratează în profunzime toate tipurile de piele, fără a lăsa o peliculă grasă. Un ser 100% natural cu efecte profund regenerante.

PULPE DE VIE Cremă hidratantă THE CREAM, 59 lei (40ml)

O cremă de față hidratantă cu piersici albe organice care hidratează în profunzime la modul cel mai natural.

SUMMER MUST-HAVE – ACIDUL HIALURONIC

MÁDARA

HYDRA FIRM Hyaluron Jelly ser hialuronic, 165 lei (75ml)

Cu o supradoză de acid hialuronic multimolecular, acest gel "oil-free" este un produs luxuriant de îngrijire. Hidratant de zi, de noapte, ideal de aplicat și înainte sau după expunerea la soare.

SUSANNE KAUFMANN

HYALURON Serum, 590 lei (30ml)

Pentru acest ser cu acid hialuronic se folosește o combinație inteligentă de acid hialuronic cu molecule de masă redusă cu cel caracterizat de o masă moleculară ridicată. Se adaugă alge brune care contribuie la menținerea hidratării. Tenul rămâne revigorat și hidratat în profunzime.

MOSSA

JUICY JELLY HYALURON Ser hidratant, 89 lei (100ml)

Acidul hialuronic multi-molecular împreună cu betaina asigură această hidratare în profunzime, în timp ce extractele de zmeură și merișor oferă o supradoză de antioxidanți. Ideal pentru orice tip de ten.

MÁDARA - TIME MIRACLE HYDRA GEL

Paduri lifting pentru ochi (3 seturi), 89 lei

Paduri cu acțiune instantanee și efect de lifting – revigorează și hidratează în profunzime zona din jurul ochilor. Acidul hialuronic, apa de orz și extracte din arborele de mătase au rol antiaging și un efect puternic de netezire a pielii.

MÁDARA

BOOST Ser Hyaluronic Collagen, 125 lei (25ml)

Formulat cu acid hialuronic multimolecular și zaharuri de origine vegetală cu acțiune de menținere a apei în straturile pielii, acest ser concentrat contribuie la restabilirea echilibrului în nivelul de hidratare și sinteza proteinelor esențiale pentru piele. Acidul hialuronic multimolecular îmbunătățește hidratarea, sprijină sporirea fermității pielii, densității și elasticității acesteia.

SUMMER ORGANIC MAKE-UP

MÁDARA

COSMIC DROPS 3 BURNING METEORITE highlighter, 120 lei

Conceput de experți în îngrijirea pielii, acest produs organic de makeup este realizat dintr-un mix de pulberi minerale fine omogenizate într-un serum de acid hialuronic & aloe vera. Nuanța bronzului, care se potrivește perfect pe tenul bronzat și nu numai, este obținută prin amestecarea de oxizi de fier și mică.

MÁDARA

SKIN EQUAL fond de ten SPF15

4 nuanțe, 169 lei

20 IVORY | 30 ROSE IVORY | 40 SAND | 50 GOLDEN SAND

Fondul de ten care se confundă perfect cu tonul pielii. Creat de experți în îngrijirea organică, acest fond de ten mineral diafan uniformizează perfect tenul. Ceea ce rezultă după aplicarea acestuia este un echilibru – unul caracterizat de o strălucire pudrată și de un nivel de acoperire ajustabil gradual. Formula are o bază de aloe vera la care se adaugă acid hialuronic și alți agenți de hidratare identici cu cei ai pielii.

MOSSA

JUICY CLEAN Apă micelară cu acid hialuronic, 59 lei (200ml)

Un cocktail calmant de acid hialuronic și apă de trandafiri oferă o hidratare intensivă care va alunga orice senzație de piele uscată, în timp ce extractele de căpșuni pline de vitamine încarcă formula cu antioxidanți protectori.

Toate produsele se găsesc în magazinul MioBio (Jules Michelet 9 | Piața Romană, București) și online – miobio.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri