Vremea de afară e semnul de care aveai nevoie pentru o schimbare de look. De la modalitatea în care alegi să-ți asortezi hainele, până la ce piese achiziționezi pentru a-ți îmbogăți garderoba. Mai mult de atât, te invităm să fii diferită! Sigur, e important să cunoști tendințele actuale și ce e popular în fashion, dar dacă alegi să oferi un twist acestor trend-uri cu siguranță vei avea doar de câștigat în materie de styling.

Comunicat de presă

Astfel, cea mai nouă colecție Reserved își propune să aducă un flavour unic stilului tău vestimentar. Probabil ai observat deja cum sunt în vogă culorile puternice, combinațiile nebune de materiale și pattern-uri și stilul neobișnuit. Ei bine, designerii Reserved au elaborat o gamă de articole care merge contra acestor curente vestimentare. Scopul principal al item-urilor este de a asigura confort, libertate de mișcare și o apariție rafinată și elegantă care impresionează prin simplitate. În plus, articolele caută să îmbine clasicul cu energia minimalistă pentru a scoate în evidență silueta și trăsăturile unice.

În topul listei se regăsesc rochiile maxi, senzaționale ca de fiecare dată! Unele dintre ele cu spatele gol, altele cu șnururi decorative sau chiar cu diferite aplicații și bretele care creează un decolteu superb. Ai nevoie de cel puțin o astfel de rochie în garderobă, pe care îți recomandăm să o asortezi cu o pereche de sandale din piele cu o platformă subtilă - ai atât de multe modele de ales la acest capitol, încât îți vei putea purta outfit-ul într-o multitudine de contexte.

Un alt atu al acestei colecții Reserved este că se folosește de detalii fine pentru a face diferența. De exemplu, rochiile mini care sunt realizate din broderie englezească, cu volane și șnururi decorative sunt pur și simplu un must-have. Acestea sunt perfecte pentru zilele în care fie îți dorești să savurezi o cafea, fie să explorezi orașul unde te regăsești, fie să te bucuri de un picnic alături de cei dragi.

La nivel de accesorii e o întreagă poveste care ne-a fermecat complet. Acestea păstrează uniformitatea colecției, printr-un aspect rafinat și simplu, dar acordă în același timp fiecărei ținute un plus de stil și eleganță. Item-urile noastre preferate sunt gențile shopper ajurate în nuanțe de maro, bej și negru și ochelarii de soare polarizați.

Dacă îți dorești să descoperi întreaga colecție de vară Reserved, vizitează magazinele Reserved sau site-ul reserved.com. E timpul pentru cele mai superbe outfit-uri ale verii!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri