Magazinul HOMELUX a dat startul marilor reduceri de iarnă: mobilier și decorațiuni reduse cu până la 80%!

În perioada 12 ianuarie – 12 februarie, magazinul HOMELUX anunță reduceri de până la 80% la o gamă variată de produse pentru casă și grădină.

Comunicat de presă

Reducerile se aplică atât în cele două magazine fizice, din DN 1 Value Centre București și Focșani, cât și online, pe www.homelux.ro.

La început de an, Homelux le propune românilor să își amenajeze casa și să economisească în egală măsură. Între 12 ianuarie și 12 februarie, compania vine cu oferte irezistibile la sute de produse: de la canapele, birouri, scaune și paturi până la corpuri de iluminat, covoare și articole pentru servirea mesei. Campania se desfășoară în două etape, pe parcursul cărora categoriile care intră în promoție se schimbă progesiv.

Așa cum ne-am obișnuit deja, și de această dată HOMELUX propune produse-vedetă ale campaniei, cu discount-uri unice în an. Printre articolele cu cele mai mari reduceri se numără corpurile de iluminat (până la 80% reducere), urmate de covoare și decorațiuni (până la 60% reducere), scaune (până la 55% reducere) și birouri (până la 50% reducere).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES PREZINTĂ COLECȚIA TOMMY X SHAWN CLASSICS REBORN, PRIMĂVARA 2023 ÎN LONDRA, BERLIN, MILANO & MEXICO CITY Un mix perfect pentru frumusețea pielii, părului și unghiilor tale

Ofertele sunt valabile în limita stocului disponibil atât pe www.homelux.ro, cât și în magazinele Homelux din Balotești – DN1 Value Centre (fostul centru comercial Prisma) și Focșani (Str. Aleea Parc nr. 2)

# Despre HOMELUX

HOMELUX, magazin specializat în mobilă și decorațiuni, le propune clienților produse care le sporesc confortul de acasă, ajutându-i să își găsească stilul de design preferat.

Produsele au un raport excelent calitate-preț și răspund celor mai diverse stiluri: modern, clasic, etnic și romantic. Selecția este făcută de designeri de interior, astfel încât piesele sunt ușor de combinat, în funcție de stilul de design abordat pentru fiecare proiect de amenajare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri