Everience Romania, parte a grupului Helpline - lider european în servicii IT B2B, a fost premiata pentru al doilea an consecutiv cu Locul I National la categoria „Cercetare, dezvoltare si high-tech” de catre Camera de Comert si Industrie a Romaniei.

Comunicat de presă

Este o onoare sa fim premiati cu Locul I pentru al doilea an consecutiv, in topul realizat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei. Mai mult, recunoasterea vine intr-un moment in care ne extindem activitatea si in Bucuresti, astfel ca incepand cu acest an activam in doua dintre cele mai mari orase din Romania: Timisoara si Bucuresti. Dechiderea unui nou birou a fost un pas natural, pentru a putea sustine cresterea companiei in urmatorii 3 ani la 700 angajati si la o cifra de afaceri de 25 milioane de euro. Ne dorim ca Romania sa fie cea mai importanta filiala a grupului, iar dezvoltarea ofertei de servicii o vom adresa si clientilor de pe piata romaneasca”, mentioneaza Cosmin Branzan, CEO Everience.

Editia din noiembrie 2022 a premiat la categoria „Cercetare, dezvoltare si high-tech” cele mai performante companii din domeniu, pe scena Galei de decernare fiind prezente 4 dintre companiile care au excelat pe segmentul IT. La gala de decernare a premiilor a fost prezent Cosmin Branzan, CEO Everience, care a primit distinctia in numele companiei.

Topul National al Firmelor a premiat la categoria „Cercetare, dezvoltare si high-tech” intreprinderile mici, mijlocii, mari si foarte mari. Premiul acordat companiei Everience s-a incadrat la subcategoria intreprinderilor mari, luand in calcul următorii indicatori economici: cifra de afaceri netă, profitul, rata profitului, eficienţa utilizării resurselor umane și eficienţa utilizării capitalului angajat.

În Europa, compania are 12 hub-uri și are o expertiză de Service Desk în 25 limbi, servicii on-site, suport PC și consultanță. Focusul companiei este să asigure o experiență excelentă a clientului prin optimizarea costurilor utilizând tool-uri de optimizare digitală.

În București, sediul Everience, inaugurat recent, se află în cadrul AFI Floreasca Park, Calea Floreasca nr 169A.

Topul Național al Firmelor este un reper pentru mediul de afaceri, un clasament al celor mai competitive firme din România. Rezultatele consemnate de Topul Național al Firmelor reflectă nivelul de creștere economică și oglindesc performantele companiilor.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri