Toamna se instalează în mod corespunzător, iar dacă și tu ai unele dimineți care încep cu Oare ce să port astăzi?, ești în locul potrivit pentru a găsi inspirație.

Comunicat de presă

Sunt câteva piese pe care trebuie să le iei în calcul pentru zilele cu vreme indecisă. Ploaia poate fi motivul perfect pentru a fi cât se poate de chic, e nevoie doar de un strop de creativitate (și ceva inspo), așa că ți-am pregătit o selecție de items care să te inspire.

Jachetă sau umbrelă - ce alegi?

Impermeabilul este ideal când nu vrei să riști. Poți opta oricând pentru jachete în culori și modele care să te facă să te simți bine. Jachetele din țesătură hardshell (rezistentă la intemperii) și umbrelele chic sunt piesele de nelipsit pentru vremea mohorâtă. Unele jachete de ploaie sunt concepute pentru antrenament și au finisaje și detalii cauciucate rezistente la intemperii, în timp ce altele sunt perfecte pentru a fi purtate pe o ploaie slabă. Pe lângă jachetă, alege o umbrelă care să se potrivească stilului tău și pe care să o porți în geantă cu tine mereu.

Cizme pe care să le adori în acest sezon

Clasice și versatile, cizmele de ploaie nu au cum să lipsească din garderobă. Fie că sunt combinate cu o rochie mulată și un cardigan oversized din lână sau cașmir, sau vrei să le porți cât mai simplu cu o pereche de blugi și o vestă de tip pulover, cizmele de ploaie nu sunt doar practice, vor adăuga și o notă fresh look-ului tău în această toamnă - iarnă. Așadar, indiferent dacă plouă (sau nu) oriunde te-ai afla, îți garantăm că vei fi in style.

Experimentează jocul culorilor la un alt nivel

Nu spune la revedere pastelurilor și imprimeurilor îndrăznețe doar pentru că e frig și pare că ai chef de culori mai închise. Știm că în sezonul toamnă - iarnă apare tendința de purta nuanțe mai închise albastru închis, maro, gri, însă avem o provocare pentru tine. Încearcă imprimeurile trippy care se vor face remarcate imediat și vor transmite good vibes oricărei persoane care le privește! În același timp, poți echilibra întregul outfit cu accesorii classy și în culori neutre. Sezonul acesta te bucuri de culori așa cum îți dorești!

Iar dacă vrei să cauți și mai multă inspirație, ai la dispoziție cea mai variată selecție de fashion, cu peste 1.700 de branduri și 350.000 de produse ce pot fi găsite pe platforma Zalando.ro.

Zalando te inspiră să te exprimi liber și să te bucuri de outfituri nelimitate cu noua colecție Toamnă/Iarnă disponibilă pe www.zalando.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri